Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Friesland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Friesland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Friesland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


De Trouwbeleving van Breda

Datum:04-03-2018
Locatie:Van der Valk Hotel Breda Princeville
Adres:Princenhagelaan 5
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:18.00 uur
Info:www.facebook.com/bruidsbeursbreda/
  
Jij hebt ja gezegd! Tijd voor een speciaal huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 2e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaatsvindt op zondag 4 maart 2018. Op deze dag zullen er twee weddingshows worden gehouden, voor bruid en bruidegom. Omringd door zo'n 30 à 40 prachtige exclusieve trouwbranche ondernemers van bruidsmode, trouwfotografie, bedankjes, trouwvervoer, bruidstaarten en natuurlijk die mooie trouwlocatie. Ook maakt u kans op de Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 1.500,- en een Ballonvaart voor 2 personen. De entree is € 5,- aan de deur.

WeddingFair Rotterdam

Datum:25-03-2018
Locatie:Wings Worldhotel
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam/
  
WeddingFair Rotterdam is de grootste trouwbeurs van de regio én de entree is gratis! Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom in het Wings Worldhotel aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Dus kom gezellig naar dé trouwbeurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een unieke beurstas.

WeddingFair Nijkerk

Datum:08-04-2018
Locatie:Hans Classic Cars
Adres:Marconistraat 4
Plaats:Nijkerk
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-nijkerk/
  
WeddingFair Nijkerk vindt plaats op zondag 8 april 2018 van 11.00 tot 17.00 uur in de remise van Hans Classic Cars te Nijkerk. Hans Classic Cars is het bedrijf dat al 30 jaar bruidsparen vervoert. Hans en zijn team van chauffeurs en technici nodigt de bruidsparen graag uit om zijn "stallen voor de limousines en trouwbussen" eens te bekijken. Iedere bruid ontvangt de hippe weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! De entree is gratis.

Archief bruidsbeurzen Friesland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Friesland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Amstelveen

Datum:18-02-2018
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 18 februari naar WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. Alle bruiden zijn welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Jullie ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Dus kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen! De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen ook een leuke beurstas!

Trouwbeurs van Trouwplein van het Noorden

Datum:17-02-2018
Locatie:Home Center Wolvega
Adres:Frisaxstraat 12
Plaats:Wolvega
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Zaterdag 17 februari gaan wij "Trouwplein van het Noorden" ons presenteren middels een Trouwbeurs bij Home Center in Wolvega. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen aanstaande bruidsparen inspiratie op doen voor hun mooiste dag. Samen met nog een aantal trouw gerelateerde standhouders, gaan we hier een gezellige dag van maken! Kom gezellig samen met je aanstaande, familie of vrienden en laat je inspireren voor jouw droomhuwelijk. Tevens zullen er natuurlijk een aantal schitterende bruidsjurken en trouwpakken geshowd worden en maak je kans op een mooie trip naar Parijs! Kortom, dit mag je niet missen! Tot ziens bij Home Center Wolvega.

WeddingFair Arnhem

Datum:04-02-2018
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar betrouwbare én innovatieve trouwspecialisten? Kom dan zondag 4 februari naar WeddingFair Arnhem in de historische Eusebiuskerk. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw bruiloft. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Volg de Facebookpagina voor alle nieuwsberichten over WeddingFair in Arnhem. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.

Open Dag voor bruidsparen

Datum:03-02-2018
Locatie:De Pollepleats
Adres:De Kat 20
Plaats:Westhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zaterdag 3 februari naar de Open dag voor bruidsparen bij de Pollepleats in Westhem. Trouw je al op de Pollepelats of zijn jullie je aan het oriënteren voor een mogelijke trouwlocatie? Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom! We hebben onze leveranciers uitgenodigd op het gebied van catering, styling, taart, verhuur en meer. Ze staan je graag te woord! De entree is gratis.

WeddingFair Lisse

Datum:21-01-2018
Locatie:De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 21 januari van 11.00 tot 17.00 uur naar WeddingFair Lisse in Hotel de Nachtegaal. Maak kennis met de regionale trouwspecialisten die begrijpen wat jij wilt! Kom gezellig naar de mooiste en de grootste trouwbeurs van de Bollenstreek. Gratis entree. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas en de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe trouwagenda!

Trouwen XXL

Datum:20-01-2018
Locatie:WestCord WTC Hotel
Adres:Heliconweg 52
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:17.00 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Het huwelijk. Een sprookje waarbij de romantiek als thema geldt. Een feestdag ook met verregaande consequenties. Je moet het proeven en beleven en dat is wat de standhouders van Trouwen XXL drijven. Zo'n dag moet onvergetelijk worden. Zo'n dag wordt ook onvergetelijk als iedereen en alles op elkaar is afgestemd: de kapper, de fotograaf, de schoonheidsspecialiste, de kok, de ceremoniemeester, de bloemen, de kleding, de muziek, de ouders van de bruid, de ringen, het vervoer, de decoratie, het weer, de getuigen, de bruidstaart en de weddingplanner. Het event is interactief: bruidskapsels worden ter plekke gemaakt, bruidsmake-up geadviseerd, een ware modeshow van trouwjurken en trouwpakken. Maar ook hoe maak ik een Candy-table, hoe ziet de trouwauto eruit, welke accessoires staan mij goed, hoe smaakt de bruidstaart en u kunt zelfs al even voelen hoe de trouwring past.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:07-01-2018
Locatie:De Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 10
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 7 januari van 11.00 tot 17.00 uur vind dé Brabantse trouwbeurs met spectaculaire bruidsshows plaats: WeddingFair Etten-Leur. Geniet van verschillende bruidsmodeshows van 8 bruidsmodehuizen uit de regio. De nieuwste collecties voor het aanstaande trouwseizoen voor hem en haar vind je op de catwalk. De shows starten om 12.30 en om 15.00 uur en worden gelopen door professionele mannequins. De voordeeltickets kosten à € 7,50, alleen verkrijgbaar aan de zaal. Alle bruiden ontvangen ook een fantastische beurstas, inclusief trouwagenda ter waarde van € 10,-. Doe gezellig mee aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair.

Open dag bruidsparen

Datum:17-12-2017
Locatie:De Pollepleats
Adres:De Kat 20
Plaats:Westhem
Aanvangstijd:14.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondagmiddag 17 december opent de Pollepleats haar deuren voor toekomstige bruidsparen en hun families en vrienden. Iedereen is welkom om de Pollepleats van binnen te bekijken. Neem een kijkje in de nieuwe wellness, wandel rond over de steigers aan het meer, bewonder de bruidssuite, neem een drankje in de sfeervolle botanische serre en stel je vragen aan de medewerkers van de Pollepleats. Een kopje koffie of thee wordt aangeboden door de locatie, de kinderen krijgen limonade. Voor de kinderen zijn er ook skelters, is er fierljeppen, boerengolf en voetbal.

Trouwen in Stijl

Datum:26-11-2017
Locatie:Hotel Restaurant Lunia
Adres:Molenhoek 2
Plaats:Oldeberkoop
Aanvangstijd:13.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 26 november van 13.00 tot 17.00 naar 'Trouwen in Stijl' in Hotel Restaurant Lunia te Oldeberkoop. De eerste 25 bruidsparen ontvangen een GRATIS overnachting! Kom langs, laat je informeren over jullie onvergetelijke dag en ontmoet de leukste trouwondernemers! Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Trouwcollectief. De toegang is gratis. Graag tot dan!

WeddingFair Tilburg

Datum:26-11-2017
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 26 november naar het Koning Willem II Stadion in Tilburg. WeddingFair Tilburg is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Maak deze dag kennis met diverse bedrijven uit de trouwbranche. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moordboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.

Open Huis bij Bruidsmode Joan

Datum:24-11-2017
Locatie:Bruidsmode Joan
Adres:Noorderweg 106
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:15.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Vrijdag 24 november houdt Bruidsmode Joan "Open Huis" van 15.00 tot 20.00 uur. Tijdens dit "Open Huis" zijn er doorlopende bruidshows en volop aantrekkelijke aanbiedingen. Tussen de bruidsshows door is er mogelijkheid om te passen. Stap vrijblijvend bij ons binnen en profiteer. Graag tot ziens bij Bruidsmode Joan!

WeddingFair Zwolle

Datum:12-11-2017
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 12 november naar WeddingFair Zwolle in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse Stadion. Open van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op de trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Bruidsplaza Groningen

Datum:11-11-2017 en 12-11-2017
Locatie:Euroborg
Adres:Boumaboulevard 41
Plaats:Groningen
Aanvangstijd:zaterdag: 14.00 uur zondag: 11.00 uur
Sluitingstijd:zaterdag: 21.00 uur zondag: 17.00 uur
Info:
  
Kom op zaterdag 11 of zondag 12 november naar de meest toonaangevende bruidsbeurs van het Noorden! Regel alles op 1 dag. Laat je inspireren door de vele trouwbedrijven en de verrassende modeshows (3x per dag). Geniet van het leukste dagje uit voor je bruiloft! De openingstijden van Bruidsplaza Groningen zijn zaterdag van 14.00 - 21.00 uur en zondag van 11.00 - 17.00 uur. Entree: € 10,00.

WeddingFair Amsterdam

Datum:22-10-2017
Locatie:Brasa Dance Studios
Adres:Kuiperbergweg 31B
Plaats:Amsterdam-Zuidoost
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 oktober naar Amsterdam, want dan is alles helemaal in bruidssferen! Meer dan 40 verschillende bedrijven uit de trouwbranche zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Die mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Kom gezellig naar de bruidsbeurs in Amsterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

WeddingFair Heiloo - Alkmaar

Datum:08-10-2017
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 8 oktober naar de 3e editie van Bruidsbeurs WeddingFair in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Ook kun je kennismaken met diverse bedrijven uit de trouwbranche. De entree is gratis. De Cultuurkoepel is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".

Modeshow bruidscollectie 2018

Datum:07-10-2017
Locatie:Bruidsmode Queeny's
Adres:Schrans 27
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:19.30 uur
Sluitingstijd:22.00 uur
Info:
  
Bruidsmode Queeny's presenteert tijdens de jaarlijkse bruidsshow betoverende trouwjurken en herenkostuums in de nieuwste trends 2018. Onze modellen/dressmen en stylistes geven jullie talloze voorbeelden van wat mogelijk is op bruidsmodegebied om jullie er geweldig uit te laten zien, op deze zó speciale dag. Een avondvullend programma met een complete metamorfose en fantastische aanbiedingen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Laat je verrassen door onze ongekende mogelijkheden! Toegang is gratis, reserveren gewenst.

WeddingFair Den Haag

Datum:17-09-2017
Locatie:Haags openbaar vervoer museum De Tramremise
Adres:Parallelweg 224
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag bied je meer dan 50 échte, diverse trouwbedrijven, live workshops, Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op fantastische hoofdprijzen! Je kunt de auto gratis parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise.

Te Gekke Bruiloft - Festivaleditie

Datum:10-09-2017
Locatie:Zalencentrum van Veen
Adres:Witterhaar 14
Plaats:Assen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Te Gekke Bruiloft - Festivaleditie vindt plaats op 10 september 2017 bij Zalencentrum van Veen in Assen. Laat je inspireren en informeren door de beste trouwbedrijven uit het Noorden! Met te gekke workshops, een modeshow maar dan anders en veel leveranciers die van jullie dag een te gekke bruiloft maken. Jullie worden feestelijk ontvangen met bubbels en de hele dag wordt je geïnspireerd. Alles in de sfeer van een festival. De entree is € 5,-, maar daar tegenover staat een waardevolle goodiebag, mogelijkheid tot deelname aan toffe workshops en veel inspiratie. Tot dan!

WeddingFair Amstelveen

Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Amstelveen in de Emergohal vindt plaats op zondag 2 april. Aanstaande bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim € 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom dus gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Tot dan!