Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Koningshof Party & Events chique locatie voor jullie bruiloft

Bijzondere feestlocatie met uitstekende faciliteiten

Jullie trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven en wil je natuurlijk naar eigen wens wilt inrichten. Wij hebben veel ervaring  op het gebied van bruiloften organiseren. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een bijzondere invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. De Koningshof is een bijzondere feestlocatie met uitstekende faciliteiten: de grote zalen beschikken over een ruim podium, regelbare verlichting en goede geluidsapparatuur. Kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen "KidsWorld".

Officiële trouwlocatie

De Koningshof is een officiële trouwlocatie. Het Binnenhof verandert voor jullie huwelijk in een intieme en romantische trouwzaal. De Koningshof kan zowel wettelijke huwelijksvoltrekkingen als partnerschapsregistratie verzorgen. Elkaar het ja-woord geven bij De Koningshof? Tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk bespreekt de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie wensen met betrekking tot je huwelijk: de trouwdatum, de trouwambtenaar én de keuze van de trouwlocatie. We raden aan om vóór deze melding bij De Koningshof te informeren of jullie gewenste datum en tijd beschikbaar is. 

Culinaire mogelijkheden

Ook de culinaire invulling kunnen wij naar jullie wens verzorgen. In samenwerking met Willem de Boer Food & Events biedt de Koningshof uiteenlopende culinaire mogelijkheden. Van een klassiek broodbuffet tot aan finger food en proeverijen conform de laatste culinaire trends. De Koningshof is centraal gelegen en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij mooi weer hebben gasten het naar hun zin op de prachtig ingerichte terrassen. 

Eigen weddingplanner

Wij bieden aanstaande bruiden de mogelijkheid om onze weddingplanner in te schakelen. Want voldoende ervaring met het organiseren van een bruiloft heeft niemand. Toch moet jullie dag heel speciaal zijn en precies bij jullie passen. 

Offerte op maat

Hebben jullie vragen of willen jullie meer weten over De Koningshof? Overtuig jullie zelf en neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Staartweg 20
8321NB  URK
Tel: 0527-651651
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie