Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Rij jij 30 maart met ons mee tijdens dit unieke trouw-evenement?

Op zondag 30 maart 2014 zullen om 11.30 drie retro bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein van de Jumbo in Joure. De passagiers in deze bussen zijn, net als jullie, mensen uit Noord-Nederland die dit jaar of volgend jaar een bijzondere gebeurtenis gaan vieren: Ze gaan trouwen of hun huwelijksdag vieren.

Entertainment tijdens de busrit

Tijdens de busrit is er entertainment in de bussen en de gasten kunnen een film over de deelnemende bedrijven bekijken. De bussen rijden naar drie locaties: Beachclub Lemmer, Spoorzicht Heerenveen en Lokaal 55 Sneek. In de drie locaties laten deelnemende bedrijven zich zien en brengen de gasten op ideeën voor hun bijzondere gelegenheid. De bedrijven onderscheiden zich door het specialisme op huwelijken en feesten. Met z'n allen maken we er een feestelijke dag van: We willen dat De Feestbus een beleving wordt! Gastvrij, vriendelijk, gezellig, inspirerend, uniek, vakmanschap, kwaliteit... kortom een bijzondere ervaring! 

Op de locaties worden jullie verwelkomd met een hapje en een drankje, koffie/thee met een gebakje of bubbels en wederom gastvrij en inspirerend.

Alle aanstaande bruidsparen en jubilarissen zullen die dag alle drie locaties bezoeken en op iedere locatie ongeveer anderhalf uur verblijven.

Meld je aan voor de feestbus

Jullie moeten je vooraf wel even opgeven voor De Feestbus. Vul daarvoor het formulier in via de link onderaan deze pagina of het formulier op de Facebookpagina van De Feestbus, met daarin een aantal vragen rond jullie interesses. Per inschrijving mag je maximaal 2 plaatsen in de bus reserveren.

Onder de gasten zal een golden ticket verloot worden. Like en Deel onze facebookpagina en win een lang weekend naar Italië, inclusief vliegtickets voor 2 personen. De prijs zal een week na de reis in De Feestbus uitgereikt worden aan de winnaar.