Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsbeurzen in Friesland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Friesland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Friesland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


WeddingFair Rotterdam - 2020

Datum:13-09-2020
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:www.weddingfair.nl/trouwbeurs-rotterdam-voorjaar/
  
WeddingFair Rotterdam - voorjaar is de mooiste en grootste trouwbeurs van de regio en de entree is gratis! In het Worldhotel Wings aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag. WeddingFair is er voor jou. Deze bruidsbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Archief bruidsbeurzen Friesland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Friesland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


WeddingFair Amsterdam - Amstelveen 2020

Datum:08-03-2019
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 8 maart 2020 is Amstelveen helemaal in bruidssferen! Tijdens WeddingFair Amsterdam - Amstelveen staan er meer dan 40 verschillende trouwbedrijven om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS (waar heb je het nog in de Hoofdstad). Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Mag je -ook al weer gratis- meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Parkeren is gratis. Kom gezellig naar de bruidsbeurs in de regio Amsterdam - Amstelveen. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

Wedding Event Carlton Oasis

Datum:16-02-2020
Locatie:Carlton Oasis Hotel
Adres:Curieweg 1
Plaats:Spijkenisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Laat je inspireren bij de 12e editie van dit inmiddels overbekende trouwevent waar de leukste en hipste bedrijven uit de trouwbranche je meenemen in de nieuwste weddingtrends. Maak kennis met meer dan 25 verschillende bruidsprofessionals van o.a. herenkostuums, trouwjurken, decoratie, bruidsfotografie, videografie, trouwringen, weddingplanning, trouwkaarten, honeymoonreizen etc.

Geniet van geweldige modeshows (om 12.00 en 14.30 uur) op de 1e verdieping, doe mee met de Wedding Loterij, proeverijen, superleuke belevingen, live muziek en... ook voor kids is entertainment aanwezig!

Zo scoor je tickets: Schrijf je alvast in op de website van Wedding Event Carlton Oasis, https://www.trouwevent.com/, want dan kom je op de gastenlijst terecht! Zo profiteer je niet alleen van gratis entree, maar krijg je ook een gratis goodybag. Parkeren is gratis.

WeddingFair Utrecht - voorjaar 2020

Datum:16-02-2020
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 16 februari 2020 naar WeddingFair Utrecht in Theater Stefanus. De bruidsbeurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Je kunt gratis parkeren naast de locatie en in de directe omgeving. #loveandwin actie: win jouw bruidsjurk!

Bruid & beauty dag!

Datum:15-02-2020
Locatie:Bruidsmode Queeny's
Adres:Schrans 27
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:08.30 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zaterdag 15 februari organiseren Bruidsmode Queeny's en I Do Visagie een Bruid & Beauty dag! Je kan die dag een afspraak maken bij Marit van I Do Visagie en eventueel daarna een afspraak maken met Queeny's om trouwjurken te passen. Zo krijg je een geweldige trouwbeleving, want het plaatje van de jurk in combinatie met kapsel of visagie is zo véél completer! Uiteraard zorgen wij ook voor een lekker hapje en drankje.

Mocht ej nu al een jurk gekocht hebben (bij Bruidsmode Queeny's of elders), ben je natuurlijk ook van harte welkom voor dit mooie beauty verwenmoment.

Je kan een keuze maken tussen een bruidsmake-up of bruidskapsel. Voor dit mooie arrangement vragen wij een kleine vergoeding, namelijk: bruidsmake-up (60 minuten) € 15,00 en bruidskapsel (90 minuten) € 25,00. Er zijn maar een paar plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wil je een van deze plekjes reserveren? Stuur dan een mail naar info@bruidsmodefriesalnd.nl met de trouwdatum en het aantal personen en geef aan voor welk onderdeel (bruid, visagie of haar) je wil reserveren.

Je (schoon) moeder, zus of vriendin mag natuurlijk gezellig meekomen! (Gezien de enorme belangstelling max. 3 personen per arrangement, bij eventuele beschikbaarheid extra persoon mogelijk voor €2,50 p.p. )

We hopen jullie op deze gezellige Bruid & Beauty dag te mogen verwelkomen bij Bruidsmode Queeny’s & Suits Me Menswear op de Schrans 27 in Leeuwarden!

Leve de Leafde

Datum:02-02-2020
Locatie:Bergsma Easterein
Adres:Sibadawei 2
Plaats:Easterein
Aanvangstijd:14.00 uur
Sluitingstijd:20.00 uur
Info:
  
Kom zondag 2 februari naar de eerste editie van Leve de Leafde @Bergsma Easterein. Dé trouwbeurs van Súdwest Fryslân. Een samenwerking tussen twee startende ondernemers die de handen ineen slaan om verliefde en verloofde koppels de gelegenheid te geven inspiratie op te doen voor het organiseren van hun droombruiloft.

Tijden: 14.00 - 20.00 uur. Modeshows: 15.00 en 17.00 uur.
Tickets in de voorverkoop kosten € 5,- per stuk.
Aan de deur op 2 februari kosten ze € 7,50.
Koop nu jouw tickets via onze website.

WeddingFair Arnhem

Datum:02-02-2020
Locatie:Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 2 februari 2020 naar WeddingFair Arnhem. Deze trouwbeurs vindt plaats in de Eusebiuskerk in het hart van de stad. Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven. Heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar betrouwbare en innovatieve bedrijven uit de trouwbranche? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres. Er is veel te doen, te bekijken én je kunt een set trouwringen winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor de mooiste dag van jouw leven. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

WeddingFair Lisse

Datum:26-01-2020
Locatie:Hotel De Nachtegaal
Adres:Heereweg 10
Plaats:Lisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 26 januari 2020 vindt de mooiste en grootste bruidsbeurs van de Bollenstreek plaats. WeddingFair Lisse vind je in Hotel de Nachtegaal van Lisse. Met de regionale trouwspecialisten die begrijpen wat jij wilt! Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! De toegang is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.

Trouwen in Stijl 2020

Datum:19-01-2020
Locatie:WTC Westcord Hotel
Adres:Heliconweg 52
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 19 januari 2020 zal er voor de 4e keer een sfeervolle, bruidsende, maar vooral informatieve trouwbeurs "Trouwen in Stijl" in het WTC Westcord Hotel te Leeuwarden georganiseerd worden. Een event die jullie als aankomend bruidspaar het idee geeft van wat jullie op dé dag van jullie leven kunnen verwachten. Hier kunnen jullie in gesprek met verschillende trouwspecialisten. Jullie kunnen zien en proeven wat er zoal te krijgen is. Er zullen proeverijen op het gebied van taarten, hapjes en drankjes aanwezig zijn.

De beurs is open van 11.00 tot 17.00 uur. Hier zullen twee spectaculaire shows gegeven worden waar jullie als aankomend bruid en bruidegom verrast zullen worden door de mooiste creaties. Ook voor de vriendinnen, vrienden en ouders zal hier volop aandacht aan besteed worden. De shows zullen om 12.00 en 15.00 uur plaatsvinden op de beursvloer die vrij toegankelijk is.

WeddingFair Etten-Leur

Datum:19-01-2020
Locatie:Nieuwe Nobelaer
Adres:Anna van Berchemlaan 2
Plaats:Etten-Leur
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Heb je trouwplannen? Kom dan zondag 19 januari 2020 naar WeddingFair Etten-Leur. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom. De entree is gratis en je kunt gezellig mee doen aan de workshop "maak een moodboard voor je bruiloft". Deze word je aangeboden door WeddingFair. Deze fantastische bruidsbeurs vindt plaats bij de Nieuwe Nobelaer. Vanuit de randgemeenten rijden er diverse buslijnen naar Etten-Leur. Trein: vanaf het station is het 5 minuten lopen.

WeddingFair Utrecht - najaar 2019

Datum:17-11-2019
Locatie:Theater Stefanus
Adres:Braziliëdreef 2
Plaats:Utrecht
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Utrecht vindt plaats op zondag 17 november in Theater Stefanus. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-! De locatie is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt je auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs Utrecht najaar. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". En je ontvangt een leuke beurstas.

Bruidsplaza Groningen 2019

Datum:16-11-2019 en 17-11-2019
Locatie:Hattricks Lounge FC Groningen
Adres:Boumaboulevard
Plaats:Groningen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Bruidsplaza is terug! Het meest toonaangevende weddingevent van het Noorden vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 & zondag 17 november. Heb je trouwplannen? Dan mag je deze dus echt niet missen. Regel alles op 1 dag. Laat je inspireren door vele standhouders, want dit is het leukste dagje uit voor jullie trouwdag! Kom even swingen bij de silent disco en kom alvast in de stemming voor jouw mooiste dag. Entree: earlybird: € 10,00 en aan de kassa: € 12,50. Speciale aanbieding; 4 earlybird kaarten voor € 35,00. Dus neem gezellig vrienden, ouders of andere familieleden mee voor een fijn dagje uit, vol met liefde!

Open Dag bij de Pollepleats

Datum:10-11-2019
Locatie:De Pollepleats
Adres:De Kat 20
Plaats:Westhem
Aanvangstijd:13.30 uur
Sluitingstijd:16.30 uur
Info:
  
Voor iedereen die vrijblijvend wil rondkijken op de Pollepleats, wordt er weer een 'Open Dag' georganiseerd! Bruidsparen die de Pollepleats hebben geboekt, kunnen dan met hun familie en vrienden uitgebreid de Pollepleats bekijken en plannen maken voor de mooiste dag van jullie leven. Heb je niet geboekt, maar wel interesse? Ook dan ben je van harte welkom! Ook zijn er verschillende leveranciers met hun producten aanwezig. Zij kunnen jullie infomeren over wat zij kunnen betekenen op jullie grote dag. De koffie en thee staat klaar en voor de kinderen is er ranja. De entree is gratis.

Verliefd & Verloofd

Datum:09-11-2019 en 10-11-2019
Locatie:De Oude Suikerfabriek
Adres:Suikerlaan 20
Plaats:Groningen
Aanvangstijd:10.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  

Een unieke beleving op een prachtige locatie

Verliefd & Verloofd is een unieke beleving, georganiseerd voor én door professionals uit de trouwbranche op dé tofste evenementenlocatie van Groningen. Gaan jullie trouwen of ken je een verliefd stel met trouwplannen? Dan levert een bezoek aan bruidsbeurs Verliefd & Verloofd jullie bergen inspiratie en veel ideeën op voor de bruiloft. Ontdek de nieuwste trends, stel jullie ultieme mix van trouwleveranciers samen en laat je informeren door toffe presentaties. Lees meer

WeddingFair Den Bosch

Datum:03-11-2019
Locatie:Jheronimus Bosch Art Center
Adres:Jeroen Boschplein 2
Plaats:'s-Hertogenbosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 3 november 2019 naar WeddingFair Den Bosch: de bruidsbeurs die je het meeste biedt. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Doe ook mee aan de workshop om een moodboard voor je bruiloft te maken. Deze wordt je gratis aangeboden door WeddingFair. De beurs vindt plaats in het Jheronimus Bosch Art Center. De locatie ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch. De entree is gratis.

Trouw Event Juwelier De Slag

Datum:27-10-2019
Locatie:Juwelier De Slag
Adres:Selmien West 2
Plaats:Olterterp
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Trouw Event Juwelier de Slag is een super leuke bruidsbeurs met héél veel inspirerende gast exposanten en doorlopende modeshows. Het event zal plaatsvinden bij Juwelier De Slag, een sfeervol verbouwde boerderij vlakbij het romantische Beetsterzwaag in Friesland. Kom gezellig langs en laat je inspireren om van jouw dag jullie droomdag te maken.

Wat is er te doen?
- Meer dan 300 m² trouwideeën
- Trouwringen acties en kortingen!
- Heel veel gast exposanten
- Entree is gratis
- Goodiebags met heel veel informatie
- Aanbiedingen en kortingen

Proef de lekkerste hapjes, geniet van de modeshow met prachtige bruid en bruidegom kleding, bekijk de zéér uitgebreide collectie trouwringen, bruidsboeketten, bruidstaarten, proef de bubbels, laat je opmaken en fotograferen.

Wedding Event Carlton Oasis

Datum:13-10-2019
Locatie:Carlton Oasis Hotel
Adres:Curieweg 1
Plaats:Spijkenisse
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  

PLAN YOUR WEDDING!

Laat je inspireren bij de 11e editie van dit inmiddels overbekende weddingevent waar de leukste en hipste trouwbedrijven je meenemen in de nieuwste weddingtrends. Maak kennis met meer dan 30 verschillende professionele leveranciers van o.a. herenkostuums, trouwjurken, decoratie, fotografie, videografie, trouwringen, weddingplanning, trouwkaarten, honeymoonreizen etc.

Geniet van geweldige modeshows op de 1e verdieping, doe mee met de Wedding Loterij, proeverijen, superleuke belevingen, live muziek en... ook voor kids is entertainment aanwezig!

Momenteel ondergaat Carlton Oasis Hotel een ware metamorfose en wordt deze meegenomen in de robuuste en industriële sfeer van de omgeving. Het doel is een thuisgevoel te creëren. Benieuwd hoe trouwen in de nieuwe stijl bij Carlton Oasis eruit ziet? Kom dan op 13 oktober een kijkje nemen en laat je rondleiden door het hostteam.

Zo scoor je tickets:

Schrijf je alvast in op de website van Wedding Event Carlton Oasis, want dan kom je op de gastenlijst terecht! Zo profiteer je niet alleen van gratis entree, maar krijg je ook een gratis goodiebag. Ook het parkeren is gratis.

WeddingFair Zwolle

Datum:13-10-2019
Locatie:Hotel Lumen (PEC stadion)
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 13 oktober 2019 naar WeddingFair Zwolle. De beurs vindt plaats in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse stadion. Je bent van 11.00 tot 17.00 uur van harte welkom. De entree is gratis. Bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Dus heb jij trouwplannen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een trouwjurk, sieraden, bruidsmake-up, bedankjes, bruidssuikers, een professionele DJ of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op deze trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Iedere bezoeker ontvangt een leuke beurstas.

WeddingFair Den Haag

Datum:06-10-2019
Locatie:GIA Events en Exhibition Centre
Adres:De Werf 11
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 6 oktober naar de grootste bruidsbeurs van de Haagse regio. WeddingFair Den Haag bied je meer dan 50 echte, verschillende bedrijven, live workshops, live entertainment, weddingshopper met trouwagenda voor alle bruiden en een wedding-moodboard maken. Onze styliste helpt je op weg als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk mag je het moodboard mee naar huis nemen en je betaalt er geen cent extra voor. Dat is nou onze service om jou op weg naar de perfecte trouwdag te helpen. Ook maak je kans op spetterende hoofdprijzen! De entree is gratis.

Bruidsshow 2020 !

Datum:29-09-2019
Locatie:Bruidsmode Queeny's / Suits Me - menswear
Adres:Schrans 27
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd:14.00 uur
Sluitingstijd: uur
Info:
  
Laat je verrassen... door de meest gave en geweldige bruidscollectie 2020 van Bruidsmode Queeny's en Suits Me - menswear. Een zeer speciale collectie met de tofste looks voor bruid en bruidegom, speciaal voor jullie samengesteld door ervaren stylisten.

De mooiste trouwjurken van o.a. Ladybird, White One by Pronovias, Sweetheart by Sincerity, Davina Sposa, Demetrios, Oreo Sposa, Agnes Fashion Group en dat in diverse stijlen; bohemian, vintage, fishtails. Prachtige silhouetten, de mooiste low backs en de meest romantische prinsesse belijningen.

De herencollectie die geshowd gaat worden, bestaat uit eigentijdse kostuums van Immediate, Wilvorst en Roberto Vincenti. Ook worden alle maatwerkmogelijkheden getoond om je eigen trouwpak volledig naar wens samen te stellen.

Ook hebben jullie de mogelijkheid om kennis te maken met de leukste specialisten op trouwgebied: weddingplanning, bruidsvisagie, bruidskapsels, muziek, trouwvervoer etc.

Reserveer nu, want VOL = VOL. De toegang is gratis.

Tot zondag 29 september!

WeddingFair Alkmaar-Heiloo

Datum:22-09-2019
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 september 2019 naar de 6e editie van WeddingFair Alkmaar-Heiloo in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. De entree is gratis. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Cultuurkoepel te Heiloo is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".

Wedding Event ss Rotterdam

Datum:22-09-2019
Locatie:ss Rotterdam
Adres:3e Katendrechtsehoofd 25
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Kom zondag 22 september naar de 1e editie van de trouwbeurs 'Wedding Event ss Rotterdam' i.c.m. Hotel New York. De beurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Dit event vindt plaats op twee historische en meest romantische trouwlocaties van Rotterdam. Bruidsparen kunnen kennismaken met deze fantastische locaties. Want via Stoomschip Rotterdam kunnen bruidsparen per watertaxi een bezoek brengen aan Hotel New York waar zij een persoonlijke rondleiding krijgen.

Op Stoomschip Rotterdam kunnen bruidsparen kennismaken met hippe, trendy en professionele trouwleveranciers in de Queens Lounge, Theatre en Atlantic Promenade met adembenemend uitzicht over de Maas. Bruidsshows vinden plaats om 12.00 en 15.00 uur in de Grand Ballroom. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke belevingen zoals proeverijen, live entertainment, goochelaar, ballonartiest, fotohokje etc. Kortom, alles om van het trouwevent een gezellig (trouw-)dagje uit te maken.

ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegen betaling kun je parkeren op het enorme parkeerterrein.

Entree is GRATIS!

WeddingFair Rotterdam - najaar

Datum:15-09-2019
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom zondag 15 september 2019 naar de grootste trouwbeurs van de regio Rotterdam. WeddingFair Rotterdam vindt plaats in het Wings Worldhotel aan de Luchthaven Rotterdam-Den Haag en de entree is gratis. WeddingFair is er voor jou. Op deze beurs kun je veel inspiratie op doen voor jouw mooiste dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. Alle bruiden ontvangen een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim € 15,-. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".

Open dag bij de Pollepleats

Datum:28-04-2019
Locatie:Pollepleats
Adres:De Kat 20
Plaats:Westhem
Aanvangstijd:14.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Bruidsparen die de Pollepleats hebben geboekt, kunnen met hun familie en vrienden uitgebreid de Pollepleats bekijken en plannen maken voor de grote dag! Uiteraard zijn wij aanwezig om jullie vragen te beantwoorden. Heb je geen boeking gemaakt, maar ben je gewoon geïnteresseerd in onze locatie? Ook dan ben je van harte welkom. We laten je graag zien hoe mooi de Pollepleats in het voorjaar is! Je kunt over het boerenerf struinen en met de bootjes varen. De open dag is gratis toegankelijk. Er is koffie en thee voor alle bezoekers en ranja voor de kinderen.