Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Lex Ensing Photography bruidsfotograaf met spontane foto's

Trouwreportage

Bedankt voor uw interesse in mij als bruidsfotograaf! Een behoorlijk uit de hand gelopen hobby mag ik wel zeggen, van wat stoeien met een compact camera naar een 2e hands spiegelreflex tot een prachtig fullframe toestel met prima lenzen.. Van studioruimte op onze zolderverdieping naar de mooi verbouwde studio in wat voorheen onze garage was! Wensen te over maar ook genoeg ontwikkelingen!

Een mooie herinnering voor nu en voor later

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen.. babys, kinderen, volwassenen, zo leuk, zo divers en ook zo dankbaar om te doen! U een bijzondere herinnering geven, voor nu en voor later, die gedachte vind ik mooi. Altijd op zoek naar spontaniteit, vrolijkheid en emotie.. heerlijk! 

Geen stijve poses

In mijn trouwfotografie beweeg ik mij graag onzichtbaar. Een gast die er eigenlijk niet was, die u vastlegt op de meest onverwachte en spontane momenten, dat levert de mooiste foto’s op. Geen stijve poses maar leuke ongedwongen, spontane en lieve foto’s, daar streef ik naar. Graag ontvang ik u in mijn studio of op locatie!

Prijzen

6h fotografie kost bij mij € 495,- en per extra uur € 25,-. Bestanden worden nabewerkt en digitaal op USB geleverd. Diverse albums zijn mogelijk en kosten gemiddeld € 200,- à € 300,-.


Langesan 70
8939DV  LEEUWARDEN
Tel: 06 45312127
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie