B-AS. Bruidsmode Atelier-Sneek bruidsmode met een persoonlijke touch

 • 6_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidskleding
 • 5_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsjapon
 • 4_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsmode-op-maat
 • 3_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Trouwjapon
 • 2_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsjurk-op-maat
 • 1_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Trouwjurken
 • 6_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidskleding
 • 5_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsjapon
 • 4_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsmode-op-maat
 • 3_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Trouwjapon
 • 2_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Bruidsjurk-op-maat
 • 1_B-AS_Bruidsmode_Atelier-Sneek_Trouwjurken

BAS.
Bruidsmode Atelier Sneek.

B-AS Bruidsmode Atelier-Sneek is gespecialiseerd in het vermaken van bruidsmode. Een aantal bruidsmode winkels in Nederland verwijst de bruiden uit Friesland naar mijn atelier om de trouwjurk perfect op maat en naar wens te vermaken. 

Persoonlijke bruidsjurken

Maar dat is niet het enige wat BAS doet! In opdracht maak ik ook trouwjurken voor bruiden die iets persoonlijks / anders willen. Wat ook bijzonder is, is dat je- naast de traditionele bruidsstoffen - bij mij ook kunt kiezen voor GOTS gecertificeerde en natuurlijke stoffen. Buiten het feit dat deze stoffen gemaakt worden op een milieu- en mens vriendelijke wijze, is een heel groot voordeel dat deze stoffen ook (ecologisch) geverfd zouden kunnen worden. En zo zou je je trouwjurk na de bruiloft weer op een andere manier kunnen dragen, verstoffen in de kast is er dan niet bij! 

Het bruidsatelier

Maar goed, wat moet je je nou voorstellen bij een bruidsatelier… Als je bij mij binnenkomt zijn er geen collecties om te bekijken. Wel een paar voorbeelden ter inspiratie. De naaimachines staan gewoon op tafel en er is een grote snijtafel waaronder de stoffen liggen. Natuurlijk is er wel een paskamer en zijn er grote spiegels om jezelf goed te kunnen bekijken.

Samen komen we tot een uniek resultaat

Als we aan de tafel gaan zitten, laat je je inspiratie foto’s zien en vertel je hoe jullie bruiloft er uit gaat zien. Vertel je wensen, ik zal rustig naar je luisteren en eventueel nog dingen vragen. Wat je altijd van mij verwachten mag is dat ik meedenk en doorvraag. Samen kijken we wat ik voor je kan en mag betekenen.

Proefmodel

Als ik de jurk voor je mag gaan maken, ga ik eerst een proefmodel maken. Zo zie ik of alles goed past en aansluit, maar jij ziet ook dingen die eventueel zou willen veranderen / aanpassen. Misschien wil je de rok wijder of juist smaller, vind je het lijfje toch minder mooi dan je had gedacht… dit soort dingen bespreken we dan allemaal en als alles naar wens is, wordt de jurk in de echte stoffen gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom, bellen voor een afspraak mag altijd!

B-AS. Bruidsmode Atelier-Sneek

Zeilmakersstraat 31H
8601WT Sneek
0612943569

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media