Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwen op De Wartenster prachtige landelijke feestlocatie

Trouwen op een sfeervolle boerderij

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Wij denken graag mee en regelen alles voor u. De huwelijksvoltrekking kan plaats vinden onder de hooikap, in de tuin bij De Wartenster, midden in Nationaal park De Alde Feanen of binnen in de sfeervolle boerderij. Aansluitend receptie, diner en feest? Geen standaard plaatje, maar een trouwerij helemaal naar uw wens!

Exclusieve feestlocatie

Na het jawoord beleeft u het feest van uw leven op De Wartenster! Wij zorgen dat alles precies afgestemd is op uw wensen. De gehele boerderij en tuin is exclusief voor u beschikbaar. Er is ruim parkeergelegenheid en het is maar een 1,5 uur vanaf Amsterdam! Wij denken graag met u mee en zorgen voor een perfecte avond/nacht.

Trouwvervoer over het water

Heeft u er wel eens aan gedacht om in plaats van een trouwauto een boot te gebruiken voor het vervoer van en naar uw bruiloft? Onze rondvaartboot, de houthandel IV heeft plaats voor circa 50 personen (grotere groepen zijn mogelijk met meerdere boten) zodat uw daggasten samen met u naar uw trouwlocatie kunnen varen. Ook voor trouwvervoer op andere locaties!

Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd

Los gaan met paintballgeweren en handbogen, of liever een middag varen door Nationaal park De Alde Feanen. Een workshop kaasmaken, koeschilderen of wijnproeven? Afsluitend lekker barbecueën met onze houtgestookte grill? Uw vrijgezellenfeest compleet verzorgd door De Wartenster! 


Midsbuorren 7
9003LB  WARTEN
Tel: 058-2552056
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie