Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Oorsprong de huwelijksnacht in een deluxe suite

Karakteristieke locatie midden in de bossen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen geheel naar uw wensen voor een geslaagde dag. De Oorsprong heeft naast het sfeervolle restaurant meerdere zalen, stalbar, een prachtige binnentuin, een terras en een suite voor de huwelijksnacht beschikbaar.

Jullie eigen wensen en voorkeuren staan voorop

Uiteraard bestaat er geen standaardprogramma voor jullie trouwdag, maar staan vooral jullie eigen wensen en voorkeuren voorop. Zowel voor het diner, een receptie of een spetterend avondfeest zijn er diverse ruimtes beschikbaar. Na afloop zijn er slaapkamers voor jullie gasten en natuurlijk een hele bijzondere suite voor het bruidspaar, met een heerlijke sauna en whirlpool om nog heerlijk na te genieten van een bijzondere dag. 

Meer informatie

Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding. Met een kopje koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen of het formulier invullen voor vragen of een afspraak. Wij helpen u graag!


Huisterheide 7
8521NC  SINT NICOLAASGA
Tel: 0513-432662
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie