Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Landgoed Stania State bed & breakfast voor de huwelijksnacht

Prachtige locatie in een bosrijke omgeving

Landgoed Stania State, een prachtige locatie verscholen in een bosrijke omgeving tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum. Midden in één van de meest bijzondere parken van Nederland is Stania State een bijzondere locatie voor een lunch, brunch, diner, (zakelijke)bijeenkomst, feest of receptie. Het park is populair voor een picknick, high tea of borrel op het terras. Stania State is een officiële trouwlocatie met bruidssuite voor de huwelijksnacht van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel.

Historie en omgeving

De rijke historie is duidelijk zichtbaar in de diverse zalen waar plaats is voor gezelschappen van 25 tot 200 personen. In het park kun je heerlijk wandelen en Stania State ligt aan fietsroute netwerk Midden Fryslân tussen knooppunt 37 en 39. Je kunt de huwelijksnacht doorbrengen in ons Bed & Breakfast met bedstee.

Ja, ik wil!

Op Landgoed Stania State kun jullie trouwen. Alles op één locatie houden? Dat kan! Want brasserie Stania State is door de gemeente Tytsjerksteradiel aangewezen als officiële trouwlocatie. Toch heel romantisch als je het ‘Ja, ik wil’, uitspreekt in onze prachtige tuinzaal. Om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken, denken wij graag mee en geven we met veel genoegen advies zodat jullie zorgeloos naar deze heuglijke dag kunnen toeleven. Een afspraak maken, informatie aanvragen of vrijblijvend een vraag stellen? Neem contact op met Anne en Henriëtte.

www.staniastate.nl
info@staniastate.nl
058 - 256 28 11


Rengersweg 98b
9062EJ  OENKERK
Tel: 058-2562811
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie