Jullie bruiloft op een uniek schip

Trouwen op een schip

De vaste bruiloftzalen zijn de laatste jaren uitstekekend met de tijd meegegaan, waardoor de meeste feestlocaties op alle fronten aan jullie wensen kunnen voldoen. Sfeervolle zalen, mogelijkheid voor bepaalde thema's, speelmogelijkheid voor kinderen, uitstekende catering etc. Maar uiteraard zijn er ook bruidsparen die totaal iets anders willen. Om echt iets anders te doen met de feestlocatie, kan een partyschip een prachtige oplossing zijn.

Al varend je feest vieren!

Een unieke locatie, al varend je feest vieren, extra dimensie met het buitendek, catering aan boord, etc. Het is verstandig om de huwelijksfotograaf ook mee aan boord te laten gaan, want de bruiloft op een feestboot staat garant voor unieke kiekjes om toe te voegen aan jullie bruidsreportage. En om de prijs hoef je het trouwen op het water niet te laten, want een bruiloft of receptie op een partyschip zal niet duurder uitvallen dan een bruiloftfeest op een vaste locatie.

Bruiloft op een boot
Foto: Trouwschip Bounty

Partyschip als feest- en/of trouwlocatie

Denken jullie ook aan een bijzondere feestlocatie? Kijk in de categorie Bruiloft-boot op deze website waar diverse rederijen, partyschepen e.d hun diensten aanbieden. En als je het trouwen op het water echt een extra dimensie wilt geven, informeer dan ook naar de schepen die dienst doen als officiële trouwlocaties. Ook daarvoor vind je uitgebreide informatie op onze websites.

Leuke adresjes

Trouwen op De Wartenster

Trouwen op De Wartenster

uw bruiloft op een boot
Gouden Vloot

Gouden Vloot

vier jouw bruiloft op een van onze unieke schepen
Frisian Sailing Company

Frisian Sailing Company

trouwen op een traditioneel zeilschip

Ook interessant

Wat voor cocktails kan je serveren op je bruiloft?

Wat voor cocktails kan je serveren op je bruiloft?

Sleur en trends in trouwlocaties

Sleur en trends in trouwlocaties

Veel gestelde vragen over Jullie bruiloft op een uniek schip

De kosten zijn afhankelijk van het aantal gasten, tijdsduur, catering, etc. Daar is dus niet zomaar een prijs voor te noemen. Als richtprijs kun je uitgaan van ongeveer dezelfde kosten als een vast trouwlocatie. Ook daar is alles van kwaliteit en niveau.

Als je gaat trouwen op het water dan mag de boot alleen varen als deze binnen de gemeentegrenzen blijft varen van de gemeente waarin jullie het huwelijk hebben besproken. Let op! Er zijn ook nog gemeenten waar het schip moet zijn aangemeerd tijdens de huwelijksvoltrekking. Informeer dus bij de gemeente of de kapitein!
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media