Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

teamharryhummel prachtige kapsalon voor aanstaande bruidjes

Jij gaat trouwen, gefeliciteerd!!

Als er één dag in jouw leven is dat je kiest voor de perfecte uitstraling, dan is het wel je trouwdag. Trouwjurk, schoenen en sieraden, alles moet kloppen. Maar bovenal je kapsel en make-up moeten het maken! Graag verzorgd Kapsalon teamharryhummel jouw bruidskapsel en visagie.

4 tot 6 weken voor jullie trouwdag vindt er een intakegesprek plaats. Hierin wordt het proefkapsel en proefmake-up besproken om het idee te krijgen wat je voor ogen hebt. Tip: zoek zelf afbeeldingen op internet of in tijdschriften en neem die mee zo dat wij ook een goed beeld krijgen. Dit is een basis voor het overleg. Wat wil je wel en wat absoluut niet? Hoe ziet je jurk eruit? Welke sieraden ga je dragen? Alles gaan we op elkaar afstemmen zodat jouw haar en make-up een fantastisch geheel zullen vormen met je trouwkleding.

En dan op jouw huwelijk moet het er staan! Deze dag gaan we wat besproken hebben perfectioneren of nog een beetje aanpassen want ruimte voor inbreng is er altijd. De begintijd kan altijd in overleg. We raden het echter wel aan om vroegtijdig aanwezig te zijn om eventuele tijdsdruk te voorkomen. Op jouw mooiste dag komen wij ook gewenst op locatie, of je nu vanuit huis trouwt of vanaf een andere locatie. Dit is voor ons geen probleem.

Wij kunnen daarnaast het haar en de visagie van jouw gasten en/of je kinderen verzorgen. Geef dit bij de boeking aan, dan kunnen wij rekening houden met onze tijdsplanning.                                                       

Extra haaraccessoires kunnen speciaal voor jou besteld worden.

Kijk voor meer informatie op www.teamharryhummel.nl of neem contact met ons op.


Midstraat 85
8501AG  JOURE
Tel: 0513-415885
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie