Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Nieuwsberichten

archief_friesland_trouwennieuwsFoto: Lokaal 55

Op deze pagina vind je nieuwsberichten en "handige weetjes" over trouwen in Friesland én algemene items die handig zijn als je bezig bent met de voorbereiding op de trouwdag. Nieuwsberichten, tips, trends, leveranciers... Volop inspiratie dus. Mocht je nog meer info en tips wilen zien, dan vind je op ons landelijke platform TrouweninNederland.nl nog veel meer items die jou op weg helpen richting de trouwdag!

 

Modern-trouwpakEtiquette van het trouwpak

Heb je trouwplannen? Dan zul je er al gauw achter komen dat er veel regels zijn wat betreft de grote dag en de aanloop naar deze dag. Zo bestaat er bijvoorbeeld een heuse etiquette voor het uitkiezen van het trouwpak. In dit artikel hebben wij de belangrijkste regels voor je op een rijtje gezet.

Lees meer...

 

 

Hapjes en drankjes op je bruiloftWat voor cocktails kan je serveren op je bruiloft?

Jullie bruiloft is een feestelijke dag en daar hoort natuurlijk een feestelijk drankje bij. Kies je voor bier, wijn en fris of wil je iets exclusiefs? Om je bruiloft een feestelijk tintje te geven, kan je bijvoorbeeld cocktails laten serveren. Lees hier alles over cocktails serveren op je bruiloft.

Lees meer... 

Trouwpak van Suits at Sea

Verschillende soorten trouwpakken

Shine together! Nu jij dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een trouwpak dat jou laat shinen op de dag van jullie leven. We zullen je hier op weg helpen met een aantal nuttige tips en trends, zodat ook de bruidegom straks evenveel in het middelpunt staat als de bruid.

Lees meer...

 

 

Outfit voor je bruiloftCreatieve outfit voor de bruiloft

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Hartstikke leuk, want nu mag jij op zoek gaan naar de perfecte outfit! Wat jouw rol deze dag ook is, inspiratie opdoen is nooit verkeerd. Wij geven je een aantal tips hoe jij jouw creatieve outfit voor de bruiloft kunt creëren.

Lees meer...


 

 

Bruiloft dresscodeBruiloft dresscodes: dit moet je er over weten!

Je gaat trouwen. Waarschijnlijk heb je al een idee waar je wilt gaan trouwen en wat voor soort jurk je wilt dragen. Maar wat moeten jouw gasten aantrekken? Laat je de keuze bij hun of kies je voor een dresscode? Wij hebben de verschillende dresscodes voor je op een rijtje gezet.

Lees meer...

 

 

Regen op je trouwdag

Regen op jullie trouwdag?

Je trouwdag is tot in de puntjes gepland, maar er is 1 onderdeel dat je echt niet kan plannen, en dat is het weer! Zorg voor plan B en zorg dat je het slechte weer omzet in iets positiefs, zodat het geen invloed heeft op de stemming van die zo belangrijke dag! 

Lees meer...


 


Buiten trouwen bij De WartensterEen buiten bruiloft organiseren

Jullie gaan buiten trouwen? Als jullie hebben gekozen voor een buiten bruiloft, denk dan wel aan de risico’s die hier aan vast zitten. Buiten trouwen is helemaal hip! Zelfs hier in Nederland met ons klimaat (wisselvallig weer) gebeurt het steeds vaker.

Lees meer...

 


 

1_De_Pollepleats_TrouwlocatieSleur en trend in trouwlocaties

Jarenlang was het vanzelfsprekend dat de huwelijksvoltrekking plaats vond in de trouwzaal van het gemeentehuis of in het stadhuis. Er waren ook wel gemeenten die daar een klein stapje verder in gingen. 

Lees meer...

 


 

PollepleatsWinter Wedding bij De Pollepleats

De winter... Een prachtig seizoen om in te trouwen! Het is origineel, sfeervol en altijd iets goedkoper dan in de 'populaire' maanden. En in de maanden november tot en met maart zijn er veel minder andere festiviteiten, dus volop aandacht voor úw winter wedding! 

Lees meer...

 

 

Fotograaf_met_gevoel

Fotograaf met gevoel

Veel mensen die beschikken over een knappe digitale camera en complimenten krijgen over de vakantiekiekjes en de fotoreportage van een feestje, zich als fotograaf gaan inschrijven bij de KvK, website laten bouwen en voortaan dus als fotograaf door het leven gaan.

Lees meer...

 

 

bruidswinkelBezoek een bruidswinkel in jouw buurt

Eenmaal in de bruidswinkel raak je misschien enigszins overweldigd door het grote aanbod trouwjurken wat daar aanwezig is. Gelukkig zijn de medewerkers van de bruidswinkel er om je te helpen! Veel aanstaande bruiden hebben al een redelijk duidelijk beeld van wat ze willen en nemen soms ook foto's mee.
Lees meer...

 

 

partyschepenBruiloft op een boot...

 

Een unieke locatie, al varend je feest vieren, extra dimensie met het buitendek, catering aan boord, etc. Het is verstandig om de huwelijksfotograaf ook mee aan boord te laten gaan, want de bruiloft op een feestboot staat garant voor unieke kiekjes om toe te voegen aan jullie bruidsreportage. Lees meer...

 

 

betekenis_de_bloemen_bruidsboeket

De betekenis van bloemen in het bruidsboeket

Je zult er ongetwijfeld niet telkens bij ieder bosje bloemen bij stil staan, maar het gezegde "zeg het met bloemen"  is eigenlijk wel heel goed gekozen. Want de meeste bloemen hebben namelijk een eigen betekenis. Als je die betekenis kent is het leuk om rekening mee te houden bij de keuze van de bloemen. Lees meer...

 

 

masterhand_trouwpakkenMasterHand trouwpakken

Het merk Masterhand is sinds jaar en dag een bekende naam in bruidsmarkt. De constante kwaliteit en pasvorm van iedere Masterhand collectie heeft er voor gezorgd dat dit merk in heel Europa veelvuldig door de bruidegom als trouwkostuum wordt gedragen.

Lees meer...

 

 

trends_bruidsfotografieTrends in bruidsfotografie

Een veel gekozen item kan met de hobby van het bruidspaar te maken hebben. Regelmatig zien we de bruidegom op zijn trouwdag toch nog even op de Harley Davidson of Suzuki-racemonster klimmen. De bruid doet dan meestal haar uiterste best om met een brede glimlach te laten.

Lees meer...

 

 

trend_organisatie_trouwdagTrends in de organisatie van je trouwdag

Tijdgebrek, drukte, geen kennis van zaken... Een Weddingplanner kan hierbij een enorme uitkomst zijn. Allereerst even een vooroordeel bij je weghalen: Een Weddingplanner kan je helpen kosten te besparen in plaats van een extra kostenpost te zijn.

Lees meer...

 

 

geregistreerd_partnerschapHuwelijk of geregistreerd partnerschap?

Of je nu kiest voor een een geregistreerd partnerschap of voor het  huwelijk... de vereisten zijn grotendeels gelijk. Dus daar hoef je de keuze niet op te baseren. 

Lees meer...

 

 

 

Trouwjurken-trends-2020Trouwjurken trends voor 2020

Jij hebt trouwplannen. Een leuke, maar spannende tijd breekt aan. Er moet namelijk veel geregeld worden voor jullie grote dag. Voor de bruid is het uitzoeken van een unieke bruidsjurk toch wel één van de belangrijkste dingen. Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben wij hier de nieuwste trouwjurken trends voor 2020 voor je op een rijtje gezet. Enjoy! 

Lees meer...