Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

Bruiloft op een boot...

De vaste bruiloftzalen zijn de laatste jaren uitstekekend met de tijd meegegaan, waardoor de meeste feestlocaties op alle fronten aan jullie wensen kunnen voldoen.  Sfeervolle zalen, mogelijkheid voor bepaalde thema's, speelmogelijkheid voor kinderen, uitstekende catering etc. Maar uiteraard zijn er ook bruidsparen die graag helemaal iets anders willen. Om echt iets anders te doen met de feestlocatie, kan een partyschip een prachtige oplossing zijn.

Nil-Desperandum

Foto: Nil Desperandum

Een unieke locatie, al varend je feest vieren, extra dimensie met het buitendek, catering aan boord, etc. Het is verstandig om de huwelijksfotograaf ook mee aan boord te laten gaan, want de bruiloft op een feestboot staat garant voor unieke kiekjes om toe te voegen aan jullie bruidsreportage. En om de prijs hoef je het trouwen op het water niet te laten, want een bruiloft of receptie op een partyschip zal niet duurder uitvallen dan een bruiloftfeest op een vaste locatie.

salonboot_gaasterlandFoto: Salonboot Gaasterland

Denken jullie ook aan een bijzondere feestlocatie  Kijk in de categorie Partyschepen van onze trouwsites waar diverse rederijen e.d hun diensten aanbieden. En als je het trouwen op het water echt een extra dimensie wilt geven, informaar dan ook naar de schepen die dienst doen als officiële trouwlocaties.
Ook daarvoor vind je uitgebreide informatie op onze websites.