Peter de Jonge een akoestisch optreden tijdens jullie bruiloft

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Een afwisselend programma op jullie mooiste dag

Peter de Jonge op jullie trouwceremonie, receptie of diner? Met zijn warme, stevige stem en een authentieke belangstelling voor hetgeen jullie beweegt, kan hij de muzikale invulling van jullie bruiloft verzorgen. Denk aan een afwisselend programma van eigen liedjes en liedjes uit verschillende jaren en landen. Interactie is de basis voor zijn optredens. Peter maakt graag contact met mensen.

Voordat ik op jullie bruiloft kom optreden, gaan we eerst met elkaar in overleg zodat ik zo goed mogelijk aan jullie wensen kan voldoen. Willen jullie voor ieder moment een ander liedje? Of moet ik een speciaal lied voor jullie schrijven? Het is allemaal mogelijk. Ik begeleidt mezelf op gitaar en mijn optredens zijn geheel akoestisch.

Mag ik de muzikale invulling op jullie bruiloft verzorgen? 

Peter brengt sfeer aan jullie bruiloft

"Ik doe mijn koffer open en pak mijn gitaar. Zo gemakkelijk kan het zijn. Ik zing een lied om mezelf even voor te stellen en daarna meng ik me tussen alle gasten. Ik maak een praatje, zing een liedje en dan ga ik door naar de volgende. Door deze aanpak krijg je een bijzondere sfeer op je bruiloft. Mensen krijgen een verbinding met elkaar en dat vind ik het mooiste wat er is! Muziek is een deel van ons collectieve geheugen en door muziek komen jullie en jullie gasten alvast in de stemming. 

"Als singer / songwriter kan ik ter plekke liedjes verzinnen en inhaken op een strofe die een van jullie gasten zingt. Hoeveel liedjes ik op jullie bruiloft mag zingen, bepalen jullie. Omdat ik vaak improfiseer, is de beleving voor mij net zo nieuw als voor jullie en jullie gasten". 

"De meeste bruidsparen kiezen voor een persoonlijk lied die ik mag instuderen. Wanneer je kiest voor een persoonlijk lied, zul je hier altijd een herinnering aan hebben. Dat vind ik altijd zo speciaal!"

Meer weten? Neem contact op!

De kosten voor een optreden zijn € 350,- tot max. van enkele uren. Heb je nog vragen of wil je mij boeken voor de bruiloft? Vul dan het contactformulier in op deze pagina of neem telefonisch contact op. 

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media