Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Plugify + 300 artiesten die voor de juiste sfeer op jouw bruiloft zorgen

Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en ontzorgt volledig!

Op zoek naar een artiest die voor de juiste sfeer op jouw bruiloft kan zorgen? Voor een mooie begeleiding van je receptie, huwelijksvoltrekking of feest? Zoek dan niet verder: van coverband en jazzband tot DJ en zanger(es). + 300 bruiloft artiesten boek je online via Plugify. Nergens anders zijn artiesten goedkoper te boeken dan bij ons. Plugify is betrouwbaar, eenvoudig en alles is goed geregeld. Je trouwdag wordt een onvergetelijke dag. Just plug & play. 

Band op jouw bruiloft

Een band huren voor jouw mooiste dag? Eentje die zorgt voor een spetterend feest, of juist een band die zorgt voor dat intieme sfeertje waar jij naar op zoek bent? De beste bands en coverbands vind je op Plugify.nl. Alles draait om jouw huwelijk waarop die band van jouw dromen mag komen spelen. Geniet van de muziek!

Bruiloft DJ online boeken

Op zoek naar een feest DJ, of juist een DJ die lounge muziek draait als achtergrondmuziek tijdens jouw huwelijk? Dan hoef je niet verder te zoeken. De beste en meest bijzondere bruiloft DJ’s huur je nu eenvoudig online via Plugify. 

Zangers en zangeressen

Een zanger of zangeres inhuren voor jouw mooiste dag? Een getalenteerde artiest die de mooiste covers of eigen werk laat horen? Nederlandstalig of Engels, akoestisch of versterkt? Dan ben je bij Plugify.nl aan het goede adres. De beste artiesten die nergens anders goedkoper te boeken zijn.

Vind de artiest die perfect bij jou past!

Wij bieden jou de mogelijkheid om unieke live artiesten te leren kennen, te beluisteren en te boeken, dit is geheel gratis! Op Plugify.nl vind je artiesten van het kaliber The Voice of Holland tot artiesten die je anders nooit gevonden zou hebben. Vind de coverband, feest DJ, jazz zangeres, pianist of gitarist die perfect bij jou past!


Prins Hendrikkade 48Q
1012AC  AMSTERDAM
Tel: 020-2614778
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie