Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trend in bruidsfotografie

 

Hobby's
Een veel gekozen item kan met de hobby van het bruidspaar te maken hebben.
Regelmatig zien we de bruidegom op zijn trouwdag toch nog even op de Harley Davidson of Suzuki-racemonster klimmen. De bruid doet dan meestal haar uiterste best om met een brede glimlach te laten zien hoe ze volledig achter de onstuimige hobby van haar wederhelft staat.

trends_fotografie

Werken op de trouwdag
Ook brengen we nog regelmatig, op deze bijzondere vrije dag, een bezoek aan het werk van bruid of bruidegom. Vooral als beiden voor hetzelfde bedrijf werken, wordt hier steeds vaker voor gekozen. Leuke pose's op en rond het bureau, stoere shots op de vrachtwagen, bruidegom achter de tralies in zíjn gevangenis, waarbij de bruid natuurlijk lachend met de sleutelbos aan de andere kant van de deur achterblijft etc. etc.

 

Saai?
Ook zeer ongewone locaties zoals op het eerste oog een saaie en ééntonige zandafgraving of steengroeve doet soms vermoeden alsof het bruidspaar zich al op huwelijksreis bevindt in Nevada USA of bijna via de woestijn Las Vegas binnen rijdt met hun trouwauto.
Zoals op de foto te zien is geven ook een kiekje in de bak van een enorme shovel weer een geheel ander effect, dan de zoete foto's in een boomgaard vol bloesem.

 

Neem voor uitgebreide informatie vrijblijvend contact op met één van onze partners op die zich elders op deze website hebben gepresenteerd.