Wijnand Hazeleger Trouwvervoer unieke trouwkoetsen te huur

 • portfolio/1557/01_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/02_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/03_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/04_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/05_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/06_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/01_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/02_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/03_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/04_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/05_wijnand_hazeleger_trouwvervoer
 • portfolio/1557/06_wijnand_hazeleger_trouwvervoer

Stijlvol trouwvervoer door heel Nederland

Stalhouderij Wijnand Hazeleger verhuurt o.a. romantische trouwkoetsen door heel Nederland. Wij hebben een uitgebreid aanbod met koetsen. Onze prachtige trouwkoetsen worden standaard getrokken door twee Friese paarden. Maar je kunt ook kiezen voor 4 of zelfs 6 Friese paarden. Dit is mogelijk bij alle trouwkoetsen. Onze koetsiers dragen passende kleding. De koetsier heeft namelijk een blauwe koetsiersjas aan met gouden tres en een grijze hoge hoed.

Trouwauto's - Oldtimer verhuur

Londense taxi
Je kunt ook kiezen voor onze verhuur van het bijzondere gemotoriseerde trouwvervoer. Je kunt o.a. een originele Londense Taxi als trouwauto huren. De "taxichauffeur" is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Londense Taxi is zeker ook geschikt voor een 25 jarig huwelijk, een jubileum, burgemeester, sinterklaas, kortom voor alle denkbare evenementen.
Originele Renault Celtaquatre
De chauffeur van deze schitterende oldtimer trouwauto is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Renauls Celtraquatre is geschikt voor al jouw festiviteiten waaronder uiteraard het trouwen en de jubileumfeesten.

Oldtimer bussen: Uniek in Nederland

Wij verhuren oldtimer trouwbussen van het merk Saviem, in dezelfde kleur als de Londense Taxi. In 1 trouwbus is er een speciale bruidsbank aanwezig. De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. Met deze twee prachtige trouwbussen kunnen wij jouw daggasten op een gezellige en unieke manier naar de locatie brengen.

Locomotief

Onze unieke locomotief heeft de naam: Bello de Voorthuizer Stoomlocomotief. De locomotief heeft standaard 1 volgwagon maar we kunnen aan de locomotief desgewenst twee volgwagons koppelen, zodat er nog meer personen vervoerd kunnen worden. Wagon en trams zijn ook voor rolstoelen toegankelijk (brede aluminium oprijplaat). De chauffeur is gekleed in bordeaux rood colbert met een bijpassende chauffeurspet. De locomotief is geschikt voor trouwerijen, evenementen en feesten voor het vervoer/pendelen van personen.

Huifkarren

De huifkar kan open en dicht met comfortabele zitkussens. Ook is de keuze uit koetsiers- of country-westernkleding mogelijk. Met de huifkar kan zowel gesloten en open gereden worden.

Paardentrams

Onze paardentrams bieden de mogelijkheid om meerdere personen te vervoeren. Ook voor hele grote gezelschappen. De paardentram is verwarmd, rondom glas, vloerbedekking, goudkleurige gordijntjes en de banken zijn geheel gestoffeerd. Je kunt de paardentram huren voor jouw mooiste dag, jubileum, open dag of ander evenement. Wij rijden met de koetsen en paardentrams het gehele jaar door, zomer en winter maakt niet uit.

Trouwvervoer bekijken of info aanvragen

Maak gerust een afspraak om ons schitterende trouwvervoer te bekijken. Ook kun je informatie of een prijsopgaaf aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen.

Wijnand Hazeleger Trouwvervoer

Kieftveen 37-1
3781PP Voorthuizen
0342-471070

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media