Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Fascino Wedding aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers

Trouwen in Italië of Nederland, niets is te gek!

Sinds mijn eigen bruiloft in Italië wist ik het zeker; de passie, liefde en creativiteit uitdragen binnen deze branche voor toekomstige bruidsparen! Een herinnering waar jaren later nog over gesproken zal worden. Of jullie nu willen trouwen in Italië of Nederland, Fascino Wedding creëert hét Italiaanse gevoel in Friesland en daarbuiten. 

Ontspannen genieten van alle voorbereidingen en jullie huwelijksdag

Als gediplomeerd weddingplanner weet ik hoe belangrijk het is om gestructureerd en zorgvuldig te werk te gaan. Ieder huwelijk moet perfect zijn. Het kenmerkt ook de identiteit van mij als weddingplanner, perfectionistisch en met oog voor detail. Een droombruiloft verdient alle aandacht met jullie eigen inbreng en ideeën! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om zo stapsgewijs jullie unieke droombruiloft tot werkelijkheid te laten uitkomen.

Ontzorgen, dat is mijn taak

Hebben jullie al een beeld hoe jullie grote dag eruit komt te zien of juist helemaal nog niet? Wellicht slaat de stress al toe met de gedachten waar jullie alle tijd vandaan moeten halen en geen idee hebben hoe jullie droomhuwelijk gerealiseerd kan worden. Fascino Wedding zorgt voor rust, overzicht en is gespecialiseerd in alle aspecten dat bij het organiseren en regelen van jullie huwelijk komt kijken.

Fascino Wedding regelt met én voor jullie de perfecte & onvergetelijke huwelijksdag!


It Harspit 2
8494PS  NES
Tel: 0621387013
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie