Bruidsbeurzen

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Friesland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen die dan toevoegen aan deze pagina.

WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Bezoek op zondag 12 juni 2022 WeddingFair Purmerend. Deze leuke trouwbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Datum:
12-06-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koemarkt 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
Trouwen in Stijl 2022

Trouwen in Stijl 2022

Op zondag 9 oktober 2022 mag het eindelijk weer! Na 2 jaar geen events te hebben georganiseerd, staat nu toch echt de 5e editie van Trouwen in Stijl gepland. Alle trouwspecialsten staan te trappelen om jullie te mogen ontvangen op dit sfeervolle, bruisende, maar vooral informatieve trouwevent. Wij hopen dit event met jullie te kunnen beleven met de tot nu toe geldende regels die Covid-19 met zich meebrengt. Wij hebben er heel veel zin in en hopen dat jullie geplande bruiloften dan ook onder normale omstandigheden door mogen gaan.

Datum:
09-10-2022
Locatie:
Westcord WTC Hotel
Adres:
Heliconweg 52
Plaats:
Leeuwarden
Aanvang:
13.00 uur
Sluiting:
17.00 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media