contact_adverterenFoto: Sandra Gielesen Fotografie
 

TrouweninFriesland.nl  is een onderdeel van Genista Communicatie in Bolsward.

Vanuit ons project Trouwen in Nederland hebben wij als enige trouwportal in Nederland voor iedere provincie een separate website gebouwd. Hierdoor zijn de bezoekers bijna 100 % doelgroep voor de bedrijven uit de trouwbranche in Friesland, die zich op deze website presenteren naar de aanstaande bruidsparen uit Friesland en omliggende provincies.

Adverteren

Wil jij jouw bedrijf presenteren temidden van jouw doelgroep, d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op TrouweninFriesland.nl, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. 
 

1. De categorieën

Adverteren is bij ons meer dan alleen een bedrijfspresentatie in 1 categorie. Wij bieden je presentaties in alle categorieën waarin jouw bedrijf actief is, voor 1 scherpe pakketprijs. 
 

2. Subcategorieën

Naast de hoofdcategorieën hebben we een uitgebreid aantal subcategorieën ontwikkeld waarin het bedrijf tevens gepresenteerd wordt t.b.v. een extra vindbaarheid in de zoekmachines.
 

3. Woonplaatsvermelding

Alle genoemde categorieën worden ook nog eens in combinatie met jouw woonplaats aangemaakt waardoor alle bedrijfspresentaties in tweevoud vindbaar zijn. 
 

4. Offerteformulier

Tevens is in iedere bedrijfspresentatie een eigen offerteformulier aangemaakt waarmee de bezoekers eenvoudig en snel, online een offerte of informatie bij jou kunnen aanvragen. Deze aanvragen krijg je inclusief de gegevens van de aanvrager rechtstreeks doorgezonden.
 

5. Trouwen in Nederland.nl

In het advertentiepakket zitten tevens een extra bedrijfspresentatie op onze landelijke website  www.TrouweninNederland.nl in de categorieën waarin jouw bedrijf actief is.

 

6. Trouwlocaties

Voor trouwlocaties biedt ons netwerk nog een extra website: UniekeTrouwlocaties.nl.
 

Jouw bedrijf op TrouweninFriesland.nl e.a.

Ben je door bovenstaand overzicht geïnteresseerd in onze mogelijkheden en tarieven? Vraag dan vrijblijvend de informatie aan via onderstaand contactformulier. Je ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor jouw bedrijf.
 

*Geen stilzwijgende verlenging. Na een jaar nemen we contact met je op voor een vrijblijvende verlenging.
Interesse: Vul onderstaand formulier in 
 

Genista Communicatie

Bezoekadres: Snekerweg 3 | 8701 PZ Bolsward
Administratie: Rinck Baukesstraat 5 | 8701 VB Bolsward

Telefoon: 0515-569954 
E-mail: info@genista.nl 
IBAN: NL71 RABO 0365 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 02081348
BTW nr.: 119125316B02
 

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen vrijblijvend onze offerte of bel ons op 0515 569954

Informatieaanvraag:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Naam: *
Bedrijfsnaam: *
Woonplaats: *
Email: *
Telefoon: *
Jouw keuze: *
Optie:
Toelichting:Meld je aan als trouwbedrijf

Aanmelden

Volg ons op social media