Contact en adverteren

Trouwen_friesland_fotograaf

Jouw bedrijf op TrouweninFriesland.nl

Fijn dat je op onze contact en adverteren pagina terecht gekomen bent. Je bent vast benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen. TrouweninFriesland.nl is een concept van Genista Communicatie in Bolsward. Wij ontwikkelen en exploiteren online platforms waar bedrijven snel gevonden worden door hun doelgroep. Naast TrouweninFriesland.nl beheren wij voor de 11 andere provincies ook een unieke trouwen website. Verder bereiken we jouw doelgroep ook nog met een groot landelijk platform: www.TrouweninNederland.nl. En voor de trouwlocaties hebben we nog een extra mogelijkheid om online gevonden te worden: UniekeTrouwlocaties.nl

Het grootste trouwen-netwerk van Nederland

Bovendien zijn wij ook actief op diverse Social media kanalen. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kun je ons volgen via Facebook en Instagram. Met de 14 trouwen websites en een uitgebreid Social Media bestand, mogen wij ons dan intussen ook het grootste trouwen netwerk op het internet van Nederland noemen!

Adverteren? Wij hanteren scherpe tarieven!

Wij hanteren scherpe tarieven en onze service gaat ver. Daarmee maken wij ons uniek. Adverteren kan bij ons al vanaf € 50,00 per jaar! (1 provinciesite + TrouweninNederland.nl)

Hoe ziet het advertentiepakket eruit?

In het advertentiepakket zit naast de presentatie op TrouweninFriesland.nl, tevens een extra bedrijfspresentatie op ons landelijke platform TrouweninNederland.nl in de categorieën waarin jij met jouw bedrijf actief bent. Voor de trouwlocaties biedt ons netwerk ook nog een extra platform: UniekeTrouwlocaties.nl. Deze wordt bij alle locaties opgenomen in het pakket. 

Genista Communicatie

Bezoekadres:
Snekerweg 3
8701 PZ Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: sabina@trouweninnederland.nl

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend de offerte of neem telefonisch contact met ons op.

 

Informatieaanvraag:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Naam: *
Bedrijfsnaam: *
Woonplaats: *
Email: *
Telefoon: *
Jouw keuze: *
Optie:
Toelichting:
 

Meld je aan als trouwbedrijf

Meer info

Volg ons op social media