Two be One als trouwambtenaar sta ik jullie graag ter dienst

  • 4_two_be_one_trouwceremonie
  • 3_two_be_one_huwelijksvoltrekking
  • 2_two_be_one_babs
  • 1_two_be_one_trouwambtenaar
  • 4_two_be_one_trouwceremonie
  • 3_two_be_one_huwelijksvoltrekking
  • 2_two_be_one_babs
  • 1_two_be_one_trouwambtenaar
Naar de website  

Trouwambtenaar binnen en buiten Friesland

Als geboren en getogen Friezin werk ik al vele jaren als instructrice door heel Nederland. Omgaan met anderen is voor mij dus niet vreemd, net als met verhalen vertellen. Ik werk als trouwambtenaar binnen en buiten Friesland. Ik heb zoals sommigen zeggen een sprookjes huwelijk daar ik getrouwd ben met mijn Hans en de heks op haar bezemsteel als een windwijzer op ons huis staat. Vaak gedacht om zelfstandig trouwambtenaar te worden en dat is door een bevriend stel die gingen trouwen werkelijkheid geworden. Zij vroegen aan mij om hun BABS te zijn en dat smaakte naar meer.

Mag ik jullie liefdesverhaal vertellen?

Als zelfstandig BABS (niet gebonden aan een gemeente ) jullie liefdesverhaal te mogen vertellen, dat is geweldig. Ik neem de tijd voor jullie en heb dan ook een aantal voorgesprekken, waarbij ik ook graag familie en vrienden erbij betrek met jullie toestemming. Mijn motto “waarom overdag of door de weeks trouwen, als het ook op de avond of in het weekend kan”. Trouwen kan op vele locaties, van eigen tuin tot in een feestzaal.

Ik help jullie graag!

Ik sta voor iedereen klaar en sta open voor alle ideeën en help jullie graag met de organisatie op en rondom jullie mooiste dag. Ga je niet trouwen, maar willen jullie een geregistreerd partnerschap? Ook daar past een liefdesverhaal bij. Steeds vaker zijn er bruidsparen die hun huwelijk opnieuw willen bevestigen en dat kan ceremonieel. Als aanvullende ceremonie doe ik “Tie the Knot “, voor wie dat wil.

Op mijn website www.twobeone.nl vind je verdere info.

Two be One

Oldeberkoperweg 3
8391TE Noordwolde
0610689511

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media