Botenverhuur in Friesland.nl De mooiste feest- en trouwlocaties op het water

  • trouwen_schip
  • trouwen_op_een_boot
  • trouwen_boot
  • trouwen_schip
  • trouwen_op_een_boot
  • trouwen_boot
Naar de website  

Trouwen op een boot

Het online platform BotenverhuurinFriesland.nl biedt het grootste overzicht van alle soorten boten die geschikt zijn om op te trouwen. Er zijn luxe boten waarop je met een klein gezelschap prachtig een toast kunt uitbrengen en eventueel op verschillende adressen kunt aanleggen om het feest compleet te maken. Het aanbod varieert van luxe tendersloepen tot  kleine rondvaartboten en diverse traditionele boten.

Voldoende ruimte, ook bij slecht weer

Maar ook vind je op deze website een uitgebreid overzicht van klippers, skûtsjes, rondvaartboten e.d. waarop je zelfs het ja-woord kunt geven in het bijzijn van de trouwambtenaar en jullie familie, vrienden e.d. Al met al verschillen de mogelijkheden en het aantal bruiloftsgasten bij het trouwen op een boot wel van circa 15 tot 150 gasten. De traditionele zeiljachten en de rondvaartboten hebben bij slecht weer overigens voldoende binnenruimte voor de huwelijksvoltrekking en het bruiloftsfeest. 

Vraag vrijblijvend mogelijkheden en tarieven aan

Je kunt bij alle schippers en verhuurders vrijblijvend informatie en prijzen aanvragen over de mogelijkheden die moeten aansluiten op jullie trouwplannen. En wellicht komen de verhuurders vanuit hun eigen ervaring ook nog met goede ideeën die jullie bruiloft op een boot tot een onvergetelijke dag kan maken. 

 

Botenverhuur in Friesland.nl


8701 VB Bolsward
0629603610

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media