Rondvaartboot Friesland vier uw bruiloft op een van onze sfeervolle boten

  • 4_rondvaartboot_friesland_trouwlocatie
  • 3_rondvaartboot_friesland_partyschip
  • 2_rondvaartboot_friesland_trouwfeest
  • 1_rondvaartboot_friesland_trouwen-op-een-boot
  • 4_rondvaartboot_friesland_trouwlocatie
  • 3_rondvaartboot_friesland_partyschip
  • 2_rondvaartboot_friesland_trouwfeest
  • 1_rondvaartboot_friesland_trouwen-op-een-boot
Naar de website  

Trouwen op een boot in Friesland

Trouwen in Friesland... Wat is er dan unieker dan uw bruiloft op een boot? Rondvaartboot Friesland biedt u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op de Friese meren, waar de mooiste schepen onder de Nederlandse vlag varen. Uw trouwzaal op iedere plek waar u het wilt! 

Wij hebben aan alles gedacht

Gaat u trouwen in Friesland? Geef elkaar het ja-woord midden op het Friese meer (in het gebied van de Alde Feanen / het Prinsenhof gebied). De receptie, het diner en de feestavond kunnen allemaal voor en met u worden georganiseerd. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het trouwfeest, de bruidstaart: wij verzorgen het complete plaatje van A tot Z. Natuurlijk is de catering van het beste niveau. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. 

Overnachten op het water

U kunt zelfs de huwelijksnacht doorbrengen op een van onze schepen. Ook uw familie en vrienden kunnen aan boord blijven slapen. Geniet de volgende dag met een heerlijk champagneontbijt samen met uw familie en enkele intieme vrienden. 

Trouwen in Nederland

Om te kunnen trouwen in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. U of uw partner moeten over de Nederlandse identiteit bezitten of in Nederland wonen. Tenminste twee weken voor de trouwdatum moet u de intentie om te trouwen bekend maken. Hiervoor doet u een melding bij de gemeente waar u gaat trouwen. 

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten of heeft u interesse in de mogelijkheden van trouwen bij Rondvaartboot Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, maar u mag ons natuurlijk ook even bellen.

Rondvaartboot Friesland

De Stripe 10
9264TW Earnewâld
0654924866

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media