Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bruidsatelier Jadau laat jouw trouwjurk op maat maken

Laat jouw bruidskleding op maat maken...

Bruidsatelier Jadau maakt prachtige bruids en gelegenheidskleding. Een op maat gemaakte outfit begint bij jouw persoonlijke wensen. Je bent welkom met eigen ideeën en aan de hand hiervan wordt een ontwerp gemaakt. Aan de hand van stalen kun je kiezen uit vele kleuren bruidsstof en kantsoorten uit de nieuwste collectie. Zo rond de € 1.000,- kun je een trouwjurk op maat laten maken. Je kunt kiezen voor een traditionele bruidsjurk maar ook bruidsjurken in de Ibiza stijl, vintage stijl en gekleurde bruidsjurken zijn helemaal van deze tijd.
 
Voor de bruidskinderen is het mogelijk kleding te laten maken passend bij de kleding van de bruid en bruidegom. Ook voor volwassen bruidsmeisjes zijn er vele mogelijkheden. Voor de bruidegom kan er een bijpassende stropdas worden gemaakt.
 
Ook de moeder van de bruid kan gelegenheidskleding laten maken. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende soorten feestelijke stoffen. Prijzen van gelegenheidskleding variëren tussen de € 250,- en € 500,-.  Aan de hand van de door u gekozen materialen, stoffen wordt de prijs bepaald. Er wordt gewerkt met stoffen van een mooie kwaliteit.

In onze collectie hebben wij pasmodellen zodat we kunnen bekijken welke pasvormen bij jou passen om zo helemaal tot jouw droomjurk te komen.

Ook is het mogelijk passende sieraden bij jouw bruidskleding te laten maken. Sieraden worden gemaakt van sterling zilveren onderdelen, zoetwaterparels, swarovski stenen, kralen.

Accessoires zoals lingerie, hoepelrokken, sluiers kan ik voor je bestellen.
 
Neem bij vragen gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.


Johan Willem Frisostraat 22
8606CV  SNEEK
Tel: 0620345751
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie