Rondvaartboot Friesland vier uw huwelijksfeest op een sfeervolle varende feestlocatie

  • 4_rondvaartboot_friesland_feestzaal
  • 3_rondvaartboot_friesland_catering-aan-boord
  • 2_rondvaartboot_friesland_bruiloftzaal
  • 1_rondvaartboot_friesland_feestlocatie
  • 4_rondvaartboot_friesland_feestzaal
  • 3_rondvaartboot_friesland_catering-aan-boord
  • 2_rondvaartboot_friesland_bruiloftzaal
  • 1_rondvaartboot_friesland_feestlocatie
Naar de website  

Uw huwelijksfeest aan boord van een uniek schip

De mooiste dag van uw leven in Friesland... Wat is er mooier dan trouwen op een boot? Rondvaartboot Friesland is een sfeervolle feestlocatie op het water en biedt u tevens de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven midden op de Friese meren. U vindt hier de mooiste schepen onder de Nederlandse vlag. Uw bruiloftzaal op iedere plek waar u het wilt! 

Aan alles is gedacht!

Gaat u trouwen en wilt u het huwelijk laten plaatsvinden in Friesland? Geef elkaar het ja-woord midden op het Friese meer (in het gebied van de Alde Feanen / het Prinsenhof gebied). De receptie, het diner en de feestavond kunnen allemaal voor en met u georganiseerd worden. Entertainment aan boord, speciale wensen voor de receptie of het feest, de bruidstaart: wij verzorgen alles tot in de puntjes! Natuurlijk is de catering van het beste niveau. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. 

Overnachten op het water

U kunt zelfs de huwelijksnacht doorbrengen op het water! Ook uw familie en vrienden kunnen aan boord blijven slapen. Geniet de volgende dag met een heerlijk champagneontbijt samen met uw familie en enkele intieme vrienden. 

Trouwen in Nederland

Om te kunnen trouwen in Nederland, moet u voor een Nederlandse gemeente trouwen. U of uw partner moeten over de Nederlandse identiteit bezitten of in Nederland wonen. Tenminste twee weken voor de trouwdatum moet u de intentie om te trouwen bekend maken. Hiervoor doet u een melding bij de gemeente waar u gaat trouwen. 

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten of heeft u interesse in de mogelijkheden van trouwen bij Rondvaartboot Friesland? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, maar u mag ons natuurlijk ook even bellen.

Rondvaartboot Friesland

De Stripe 10
9264TW Earnewâld
0654924866

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media