Trouwen in het Hart van Friesland prachtige landelijke feestlocatie

 • 7_de_wartenster_huwelijksfeest
 • 6_de_wartenster_trouwen-in-friesland
 • 5_de_wartenster_kampvuur-bruiloft
 • 4_de_wartenster_diner-live-cooking
 • 3_de_wartenster_all-in-concept
 • 2_de_wartenster_bloemen-bruiloft
 • 1_de_wartenster_huwelijksfeest-onder-de-hooikap
 • 7_de_wartenster_huwelijksfeest
 • 6_de_wartenster_trouwen-in-friesland
 • 5_de_wartenster_kampvuur-bruiloft
 • 4_de_wartenster_diner-live-cooking
 • 3_de_wartenster_all-in-concept
 • 2_de_wartenster_bloemen-bruiloft
 • 1_de_wartenster_huwelijksfeest-onder-de-hooikap
Naar de website  

All-in bruiloft bij De Wartenster

Van Classic tot een weekend-wedding, met alles erop en eraan. Er is veel mogelijk bij De Wartenster. Hoewel de bereikbaarheid over weg en water fantastisch is, voel je je echt even los van de rest van de wereld. Jullie eigen moment op jullie eigen plek in het hart van Friesland.

Trouwen op een sfeervolle boerderij

Op een klein uurtje vanaf Amsterdam en 5 minuten vanaf Leeuwarden, ligt het idyllische dorpje Warten. De Wartenster, een historische boerderij net buiten dit dorpje wordt al meer dan 100 jaar gerund door de familie Nauta. De trouwlocatie staat garant voor een sfeervolle bruiloft. De Wartenster beschikt over een enorme tuin waardoor binnen en buiten met elkaar gecombineerd kan worden. Vele bruidsparen hebben het ja-woord gegeven onder de "hooikap", welke een officiële trouwlocatie is van de gemeente Leeuwarden. Na de ceremonie is het aansnijden van de bruidstaart en het proosten met prosecco een prachtig moment. De taart wordt ambachtelijk gemaakt door Frederika's Taarten. Alle smaken en stijlen zijn mogelijk, allemaal even lekker!

Onze kracht zit in onze betrokkenheid en de betrokkenheid van ons team. Samen met hen staan we voor persoonlijke aanpak, kwaliteit en de beste service!

De mooiste bloemen en uniek trouwvervoer

De styling, aan kleding en het bloemwerk is in handen van Reina Visser. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit tot in detail en in iedere stijl! Het bruidsboeket, autodecoratie en de aankkleding van de locatie wordt zo afgestemd dat de bloemen en locatie één geheel worden. Jullie worden gehaald met een prachtige trouwauto, namelijk de elegante roomwitte Jaguar MK7 uit 1954 met luxueuze rood kleren bekleding van Jag Tax Trouwauto's. Wil je zelf rijden? Dat kan! In een klassieke mini cabrio met het dakje open... Dat is pas echt genieten!

Laat alle bijzondere momenten vastleggen

Een bijzondere ervaring is samen met familie en vrienden op "de hald fest" varen door de wateren van Friesland. Een praam uit 1923, een ware beleving door Nationaal park De Alde Feanen of afmeren bij een van de kerkjes langs het water, voor een kerkelijk huwelijk. Onze fotograaf Lex Ensing zorgt ervoro dat alle bijzondere momenten van jullie bruiloft worden vastgelegd. Hij gaat de gehele dag met jullie mee!

Diner bij De Wartenster

Tijdens het diner is er live cooking boven het houtvuur en in de avond een uitbundig huwelijksfeest met live muziek of een DJ, onbeperkt hapjes en drankjes, wat bij mooi weer ook buiten kan! Na middernacht gaat de houtgestookte stenen pizzaoven aan en is het tijd voor een midnight snack. Fakkes aan of misschien een kampvuur. Jullie beslissen, want het is tenslotte jullie dag.

Het wordt de mooiste dag van jullie leven

Wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt. Daar doen wij als team graag een stapje meer voor. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen op deze dag, maar ontzorgen jullie ook op de weg er naar toe! Door onze jarenlange ervaring met elkaar kunnen we middels ons All-in concept een complete bruiloft bieden zonder zorgen en dat voor een scherpe prijs. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen ideeën. Uiteindelijk is het jullie dag waar wij met z'n allen zorg voor gaan dragen.

Een trouwerij bij De Wartenster is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen en de hond, die mag natuurlijk ook mee! 

Trouwen in het Hart van Friesland

Midsbuorren 7
9003LB Warten

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media