St. Broekster Kerk sfeervolle feestlocatie met een unieke ambiance

  • 5_st_broekster_kerk_trouwlocatie
  • 4_st_broekster_kerk_bruiloftzaal
  • 3_st_broekster_kerk_bruiloft-in-een-kerk
  • 2_st_broekster_kerk_huwelijksfeest
  • 1_st_broekster_kerk_feestlocatie
  • 5_st_broekster_kerk_trouwlocatie
  • 4_st_broekster_kerk_bruiloftzaal
  • 3_st_broekster_kerk_bruiloft-in-een-kerk
  • 2_st_broekster_kerk_huwelijksfeest
  • 1_st_broekster_kerk_feestlocatie
Naar de website  

Jullie zijn verzekerd van een droombruiloft!

Ben je op zoek naar een sfeervolle en unieke trouw- en feestlocatie? De Broekster Kerk is een geschikte locatie voor zowel het ja-woord als het aansnijden van de bruidstaart, diner en avondfeest. Door de romantische en unieke sfeer zijn jullie verzekerd van een droombruiloft!

Vier de liefde!

De authentieke elementen, de bijzondere sfeer van de kerk en de schitterende Friese omgeving zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag beleven. De kerk is centraal gelegen en bereikbaar per auto en zelfs per boot! Zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening kan in de Broekster kerk plaatsvinden. Een exclusieve trouwdag begint bij de Broekster kerk!

Full-service feest- en trouwlocatie

De Broekster Kerk heeft capaciteit voor 125 personen. Wij bieden talloze mogelijkheden als het gaat om jullie trouwdag: zo is het mogelijk om de locatie af te huren en alles zelf te regelen of alles uit te besteden. Van catering tot fotograaf en aankleding en van romantische sfeer tot industrieel of modern: de trouwspecialisten van de Broekster kerk helpen jullie graag op weg naar jullie grote dag.

Mogelijkheden

Niets ligt vast als het gaat om trouwen in de Broekster kerk. Of jullie nu banken of stoelen willen. Rood of wit. Groot of klein. 5 of 125 gasten. Jullie mogen kiezen! Wij hellen jullie uiteraard graag op weg: van advies tot aan realisatie. Indien gewenst is het mogelijk de gehele bruiloft bij de Broekster kerk te vieren. In de kerk, het dorp en de omgeving zijn vele romantische plekken voor een trouwreportage. De tuin en de kerk bieden verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het aansnijden van de bruidstaart of de toost op het bruidspaar. Ook het diner kan plaatsvinden op onze sfeervolle trouwlocatie. Er samen met jullie gasten op uit? Het is zelfs mogelijk een zeiltocht of rondvaart te maken!

St. Broekster Kerk

It Noard 21
8512AB Broek
0650624712

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media