Catering voor de trouwdag in Friesland

Cateringbedrijven worden steeds vaker ingehuurd voor de trouwdag. Omdat de keuze voor de trouwlocaties in alle gemeenten in Friesland is vrijgegeven, kun je voor jullie unieke droomlocatie kiezen, zonder dat daar catering e.d. aanwezig is. Wij tonen je hier de cateraars die wekelijks worden ingezet voor de catering op de trouwlocaties en feestlocaties voor hapjes, diners, bbq, buffetten, etc.. Je kunt hier online informatie en tarieven aanvragen voor jullie trouwdag. Succes!

Catering
Pizza met Pazzi
Pizza met Pazzi
Workum
De Burning Baarch
De Burning Baarch
Burgum
KC Catering
KC Catering
Drachten
Catering Hanenburg
Catering Hanenburg
Sneek
Catering Noord
Catering Noord
Drachten
s'Amuse Cateraar
s'Amuse Cateraar
Groningen
Where Is My Kitchen Now
Where Is My Kitchen Now
Amsterdam
Schriemer Catering
Schriemer Catering
Groningen

Catering voor jullie huwelijksfeest

Als je buiten gaat trouwen of het trouwfeest op een vrije trouwlocatie gaat vieren, dan is de catering 1 van de onderdelen op jullie to-do-list. De cateringbedrijven uit Friesland e.o. bieden steeds meer complete concepten voor de trouwdag aan. Zoals alle dranken, hapjes, de bruidstaart, apparatuur, bruilofttenten, bediening e.d.  maar ook de volledige verzorging van de trouwdag met dus de catering, alles m.b.t. de feestlocatie, maar ook een mooie buitenopstelling voor de huwelijksvoltrekking inclusief meubilair, spreekgestoelte voor de trouwambtenaar, geluidsapparatuur  en decoratie.. De mogelijkheden zijn dus breed en compleet!

Vraag vrijblijvende informatie aan 

Met alle mogeijkheden die de cateraars momenteel aanbieden voor a.s. bruidsparen, is het verstandig om informatie aan te vragen of een afspraak te maken om jullie wensen te bespreken. Je kunt daarvoor het formulier gebruiken die op de pagina's van de cateringbedrijven die zich op deze website aan jullie presenteren. Jouw bericht komt rechtstreeks bij de het cateringbedrijf binnen. Je ontvangt uiteraard z.s.m. een reactie terug.

Overzicht per plaats voor Catering in Friesland

Burgum | Drachten | Sneek | WorkumBezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media