Stralen als een beauty op je trouwdag!

De bruidsmake-up, bruidsnagels en het bruidskapsel zijn voor iedere bruid een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het trouwen. Wij hebben hier een aantal professionele beauty-specialisten voor je geselecteerd, die gespecialiseerd zijn in de bruidsmake-up, nail-art en bruidskapsels. Op de pagina's van deze beauty-specialisten kun je eenvoudig en vrijblijvend informatie aanvragen of een afspraak maken voor jouw bruidsmake-up.

Beauty
Salon Margreet
Salon Margreet
Dronrijp
teamharryhummel
teamharryhummel
Joure
ProLooks
ProLooks
Drachten
K & K Kappers
K & K Kappers
Leeuwarden
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond

De voorbereiding voor de bruidsmake-up

Voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel op jouw trouwdag is het belangrijk dat je kiest voor een professionele visagist en hairstylist. Als je jouw visagist / hairdresser hebt gekozen, vraag dan naar de mogelijkheden voor een proefmake-up en proefkapsel. Zo'n proefsessie vindt meestal zo'n 4 tot 6 weken voor de trouwdag plaats. Vraag eventueel ook of de bruidsmoeders en bruidsmeisjes op de trouwdag in de make-up kunnen. Neem bij een proefsessie wel de haar-accessoires en bruidssluier mee die je op de trouwdag draagt.

Informatie, beschikbaarheid en tarieven

Je kunt op iedere pagina van de beauty-stylisten eenvoudig informatie, tarieven en een proefsessie aanvragen. Denk dus naast de bruidsmake-up ook aan jouw bruidskapsel én eventuele bruidsnagels ofwel nail-art. Gebruik de formuliertjes op iedere pagina. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstylisten binnen.

Overzicht per plaats voor Beauty in Friesland

Drachten | Dronrijp | Joure | LeeuwardenBezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media