Vrijgezellenfeesten

Zijn jullie op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Wij hebben een aantal unieke bedrijven uit Friesland e.o. op een rijtje gezet  voor een leuke vrijgezellenparty. Zo kun je een gezellig vrijgezellenfeest vieren met een workshop salsa dansen, een party op een zeilschip, een kookworkshop, een training bruidsjurken passen, sieraden maken, buitenactiviteiten, etc. Vraag hier online de mogelijkheden en tarieven aan. Have fun!

Vrijgezellenfeesten
Nil Desperandum
Nil Desperandum
Enkhuizen-Stavoren
De Wartenster
De Wartenster
Warten
Pizza met Pazzi
Pizza met Pazzi
Workum
Dance Centre Omar Smids
Dance Centre Omar Smids
Leeuwarden
Lokaal 55 - De Kookstudio
Lokaal 55 - De Kookstudio
Sneek
Grand Café It Reade Hynder
Grand Café It Reade Hynder
Wommels
Nikita Bruidsmode
Nikita Bruidsmode
Velp

Vrijgezellenfeest organiseren m/v

Het aanbod van vrijgezellen is erg uitgebreid. Je moet dus wel eerst een soort van richting kiezen welke kant het op mag gaan. Ten eerste: Is het een vrijgezellenparty voor dames of voor heren? En wat vindt de aanstaande bruid of bruidegom leuk of wat is een absolute no-go? Op deze pagina hebben we alvast een aantal mogelijkheden op een rij gezet voor een geslaagd vrijgezellenfeestje. Ga je op chique? Dan noem je het gewoon een bachelor party! 

Info en mogelijkheden aanvragen

Vraag gerust informatie aan en vraag ook naar de mogelijkheden voor het vrijgezellenfeest zoals jullie dat in je hoofd hebben. Je kunt bij ieder bedrijf op deze pagina info aanvragen met het formuliertje op de bedrijfspagina's. Veel succes en voor het moment suprême natuurlijk: heel veel plezier gewenst.

Overzicht per plaats voor Vrijgezellenfeesten in Friesland

Enkhuizen-Stavoren | Leeuwarden | Sneek | Warten | Wommels | WorkumBezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media