Feesttenten-verhuur

Een feesttent of partytent is de oplossing als je kiest voor een buiten-bruiloft of voor de gehele trouwdag op een buitenlocatie. De feesttenten voor het huwelijksfeest kunnen gehuurd worden door de locatie waar jullie de trouwdag willen boeken. En ga je buiten trouwen op een eigen locatie, dan vind je hier de verhuurders waar je een feesttent, partytent of pagodetent in Friesland kunt huren. De tenten kunnen worden bezorgd op de locatie waar jullie gaan trouwen in Friesland.

Feesttenten-verhuur
Buitengewoon Tentsupply
Buitengewoon Tentsupply
Lemmer
ProDome
ProDome
Grou
HFK Verhuur
HFK Verhuur
Koudum

 

Feesttenten voor buiten trouwen op een eigen locatie

Naast alle trouwlocaties met de mogelijkheden om buiten te trouwen en te feesten is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om bij je eigen huis of het huis van vrienden of familie te trouwen. De toestemming hiervoor moet je wel aanvragen bij de gemeente. Als je het huwelijksfeest op zo'n "vrije trouwlocatie" wilt vieren dan zijn er tegenwoordig de mooiste stretchtenten, pagodetenten en andere feesttenten die geschikt zijn voor de trouwdag. De aanbieders van deze tenten vind je op deze pagina.

Catering en aankleding uitbesteden op een buitenlocatie

Er zijn veel cateraars, partyverhuurbedrijven en andere organisatoren die een huwelijk op locatie volledig voor jullie kunnen verzorgen. Naast de catering en aankleding van de trouwlocatie zullen zij je ook alle zorg rond het huren voor geschikte tenten uit handen nemen. Bij goed weer kunnen de prachtige stretchtenten gebrukt worden. Daarnaast zijn ook de pagodetenten of andere soorten feest- en partytenten uitermate geschikt voor een buitenbruiloft. De tentverhuurbedrijven kunnen hiervoor ook adviseren welk type tent bij jullie feest het beste uitkomt. 

Vrijblijvend informatie over feesttenten aanvragen

Op deze pagina kun je vrijblijvend informatie en prijzen aanvragen vo0r een feesttent die geschikt is voor jullie trouwdag op een buitenlocatie. Het assortiment met feesttenten voor een bruiloft is erg breed waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor elk budget. Uiteraard zijn er exclusieve en luxe partytenten die compleet met aankleding, decoratie, meubilair, verlichting e.d. geleverd kunnen worden. Maar je kunt ook feesttenten huren die je zelf opbouwt en aankleed en waar je zelf voor de catering zorgt of een externe cateraar voor de bruiloft inhuurt.

Overzicht per plaats voor Feesttenten-verhuur in Friesland

Grou | Koudum | LemmerBezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media