Bedankjes

Om alle bruiloftsgasten een leuke herinnering aan jullie trouwdag mee te geven, zijn bedankjes de ideale mogelijkheid. Er zijn huwelijksbedankjes met een kaartje en leuke tekst of opdruk. Ook vind je bij deze creatieve bedrijven enveloppendozen, bedankkaartjes, taarttoppers, bloemenmandjes, gastenboeken en ringkussens. Zoek hier naar bedankjes en accessoires die passen bij de stijl van jullie bruiloft. Zo bedank jullie gasten op een originele manier!

Bedankjes
CreAlied
CreAlied
Giethmen

Groot assortiment huwelijksbedankjes

Een geslaagde trouwdag of bruiloft rond je af met originele bedankjes. Het aanbod bedankjes is lekker gevarieerd. Leuke blikjes, potjes met snoepjes, chocola, flesopeners, bloemen, etc, etc. De trouwbedankjes zijn dus in alle soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Bedankjes van hout, karton, glas, snoep... noem maar op. 
 

Vraag hier online informatie aan

Bijna alle trouwbedankjes zijn online verkrijgbaar, waarbij je jullie tekst zelf kunt invullen. Uiteraard zijn er ook voldoende voorbeeldteksten voor de bedankjes. Heb je er nog vragen over, dan kun je hier online informatie aanvragen via het formuliertje dat je bij iedere leverancier van die leuke huwelijksbedankjes vindt. 

Overzicht per plaats voor Bedankjes in Friesland
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media