Bruidskapsel

Op de mooiste dag van je leven mag een uniek bruidskapsel niet ontbreken. Op deze pagina vind je de bruidskapper of hairstylist in Friesland die gespecialiseerd is in bruidskapsels, en dus om jou te laten stralen op je trouwdag. Bezoek de websites en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid en prijzen voor jouw bruidskapsel. Kijk ook in de categorie Beauty voor een mooie bruidsmake-up!

Bruidskapsel
ProLooks
ProLooks
Drachten
K & K Kappers
K & K Kappers
Leeuwarden
teamharryhummel
teamharryhummel
Joure
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond

De voorbereiding voor het bruidskapsel en -make-up

Voor het bruidskapsel kun je contact opnemen met een professionele hairstylist. Ook zijn er salons e.d. die vanuit 1 pakket de bruidsmake-up én het bruidskapsel aanbieden. Voordat je een keuze voor jouw bruidskapsel maakt, informeer dan wel goed naar een aantal zaken. Is er een mogelijkheid voor een proefkapsel en eventueel proefmake-up. En kan het bruidskapsel bij jou thuis in Friesland verzorgd worden op de trouwdag zelf... als je dat wilt uiteraard. Houd voor het proefkapsel rekening dat het circa 4 tot 6 weken voor de trouwdatum plaats vindt.

Info, beschikbaarheid en kosten

Je kunt op de pagina's van de hairstylisten eenvoudig informatie, tarieven en een proefkapsel aanvragen. Mocht je de bruidsmake-up bij dezelfde beauty-specialist laten verzorgen, neem de bruidsmake-up én wellicht de bruidsnagels dan mee in het gehele pakket van tarieven en afspraken. Met de formuliertjes op iedere pagina kun je info en beschikbaarheid aanvragen voor jouw bruidskapsel als jullie straks gaan trouwen in Friesland. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstylisten binnen.

Overzicht per plaats voor Bruidskapsel in Friesland

Drachten | Joure | LeeuwardenBezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media