Winter Wedding bij de Pollepleats

winter_wedding_bruidspaar

De winter... Een prachtig seizoen om in te trouwen! Het is origineel, sfeervol en altijd iets goedkoper dan in de 'populaire' maanden. En in de maanden november tot en met maart zijn er veel minder andere festiviteiten, dus volop aandacht voor jouw winter wedding!

Een sfeervolle bruiloft in de winter

Zie je het al voor je? Trouwen in de winter op een unieke trouwlocatie in Friesland... En daar een bijzondere trouwreportage maken voor de rietkragen van het besneeuwde meer? Misschien kun je zelf een rondje op de schaatsen maken! Of wat dacht je van een intieme toost bij de haard? Jullie bruiloftsgasten die langs de met fakkels verlichte route naar De Pollepleats wandelen? Sfeervol dineren tussen het prachtige kaarslicht? Wij kunnen het jullie warm aanbevelen!

Ceremonie en toost

De trouwceremonie kan plaatsvinden in het historisch kerkje van Westhem (optioneel), waar je desgewenst met een trouwkoets getrokken door prachtige Friese paarden naar toe wordt gebracht (optioneel). Na de huwelijksceremonie toost het hele gezelschap bij de haard met een ijskoud glas heerlijke champagne, welke door de bruidegom op spectaculaire wijze met het sabreerzwaard wordt geopend. De winters gedecoreerde bruidstaart wordt door het bruidspaar aangesneden.

winter wedding bij de pollepleats

Het huwelijksdiner

Na de borrel is het dan tijd voor een uitgebreid Frans huwelijksdiner bij sfeervol kaarslicht. We starten met voorgerechten als hartige taart, knoflookchampignons en gemarineerde garnalen welke in schalen op de tafels geserveerd worden. De hoofdgerechten een wildstoof, coq au vin en een vegetarische lasagne worden samen met warme bijgerechten op het buffet gepresenteerd. Als afsluiter komen er schalen met gevarieerde desserts op tafel. Het huwelijksdiner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee. De fakkels branden buiten, de avondgasten arriveren voor een huwelijksfeest in warme sferen. Zij worden ontvangen met een glas glühhwein of warme chocolademelk.

Voetjes van de vloer!

De bar is geopend en de voetjes kunnen van de vloer. De bediening gaat rond met heerlijke warme hapjes zoals vlammetjes. Bovendien staat er een borrelgarnituur op alle (sta)tafels om van te snoepen. Aan het einde van het huwelijksfeest neemt het bruidspaar toegang tot de luxe bruidssuite met dubbele douche, fijne living, balkon met uitzicht op de sterrenhemel en een kingsize tweepersoonsbed... (optioneel). Zo zijn de wittebroodsweken meteen goed begonnen!

Meer informatie over het Winter Wedding arrangement? Neem dan een kijkje op www.pollepleats.nl.

Lees het artikel "Trouwen tijdens kerst" voor een romantische en gezellige bruiloft rond of tijdens de feestdagen.

Leuke adresjes

Fascino Wedding

Fascino Wedding

weddingplanner & ceremoniemeester
Superbruiloft.nl

Superbruiloft.nl

wedding DJ's & more
De Pollepleats

De Pollepleats

sfeervol ingerichte bruidssuite omringd met landerijen

Ook interessant

De voorbereiding

De voorbereiding

Regenachtige trouwdag

Regenachtige trouwdag

Veel gestelde vragen over Winter Wedding bij De Pollepleats...

De sfeer van de winter kan een voordeel zijn. Zeker als er een mooi sneeuwdekje ligt op jullie trouwdag. Een trouwlocatie met een grote openhaard, bruidspaar in een koets met een dekentje over de benen... Maar het kan ook een natte boel zijn in de winter. Bereid je er goed op voor. Kies in ieder geval voor een locatie die past bij dit seizoen. Bespreek vooraf de mogelijkheden voor een bijzondere fotoshoot van jullie winterwedding met de fotograaf. En kies bij voorkeur geen trouwdatum rond de feestdagen i.v.m. gasten die al een vakantie hebben gepland.

5 tips voor een winterbruiloft: 1. Neem enkele dagen voor de trouwdag contact op met de trouwlocatie om de weersomstandigheden te bespreken en de mogelijkheden die het weer op jullie trouwdag creëert of juist beperkt. 2. Bespreek ook kort van te voren met de fotograaf de mogelijkheden die de weersomstandigheden met zich mee brengen. 3. Laat je naar de locatie brengen in een trouwkoets in de winterstijl. Dit hoeft niet de gehele route te zijn als het te koud is. 4. Plaats vuurkorven bij de locatie en zorg voor glühwein. Winterweer = wintersfeer! 5: Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media