Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter


Winter Wedding

De winter... Een prachtig seizoen om in te trouwen! Het is origineel, sfeervol en altijd iets goedkoper dan in de 'populaire' maanden. En in de maanden november tot en met maart zijn er veel minder andere festiviteiten, dus volop aandacht voor úw winter wedding! 
 

winter_wedding_bruidspaar

Ziet u het al voor zich? Een bijzondere trouwreportage maken voor de rietkragen van het besneeuwde meer? Misschien kunt u zelf een rondje op de schaatsen maken! Of wat dacht u van een intieme toost bij de haard? Uw bruiloftsgasten die langs de met fakkels verlichte route naar De Pollepleats wandelen? Sfeervol dineren tussen het prachtige kaarslicht? Wij kunnen het u warm aanbevelen!

De trouwceremonie kan plaatsvinden in het historisch kerkje van Westhem (optioneel), waar u desgewenst met een trouwkoets getrokken door prachtige Friese paarden naar toe wordt gebracht (optioneel). Na de huwelijksceremonie toost het hele gezelschap bij de haard met een ijskoud glas heerlijke champagne, welke door de bruidegom op spectaculaire wijze met het sabreerzwaard wordt geopend. De winters gedecoreerde bruidstaart wordt door het bruidspaar aangesneden.
 

winter_wedding_kerk_trouwringen

Na de borrel is het dan tijd voor een uitgebreid Frans huwelijksdiner bij sfeervol kaarslicht. We starten met voorgerechten als hartige taart, knoflookchampignons en gemarineerde garnalen welke in schalen op de tafels geserveerd worden. De hoofdgerechten een wildstoof, coq au vin en een vegetarische lasagne worden samen met warme bijgerechten op het buffet gepresenteerd. Als afsluiter komen er schalen met gevarieerde desserts op tafel. Het huwelijksdiner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

De fakkels branden buiten, de avondgasten arriveren voor een huwelijksfeest in warme sferen. Zij worden ontvangen met een glas glühhwein of warme chocolademelk.

lange-gedekte-tafels_winter_bruiloft

De bar is geopend en de voetjes kunnen van de vloer. De bediening gaat rond met heerlijke warme hapjes zoals vlammetjes. Bovendien staat er een borrelgarnituur op alle (sta)tafels om van te snoepen. 

Aan het einde van het huwelijksfeest neemt het bruidspaar toegang tot de luxe bruidssuite met dubbele douche, fijne living, balkon met uitzicht op de sterrenhemel en een kingsize tweepersoonsbed... (optioneel). Zo zijn de wittebroodsweken meteen goed begonnen!

Meer informatie over het Winter Wedding arrangement? Neem dan een kijkje op www.pollepleats.nl. 

Lees het artikel "Trouwen tijdens kerst" voor een romantische en gezellige bruiloft rond of tijdens de feestdagen.