Verschillende soorten trouwpakken

trouwpak-suits-at-sea

Shine together!

Nu jij deze pagina leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een trouwpak dat jouw laat shinen op de dag van jullie leven. We zullen je hier op weg helpen met een aantal nuttige tips en trends, zodat ook de bruidegom straks evenveel in het middelpunt staat als de bruid. Alle aandacht voor het bruidspaar dus!

Verschillende soorten trouwpakken

Als je gaat oriënteren dan zul je al snel merken dat er (te)veel verschillende soorten trouwpakken zijn. En probeer daar dan maar eens de juiste keuze uit te maken. De zoektocht naar het ideale trouwpak is tenslotte geen dagelijkse kost voor een man. Alhoewel… voor de specialisten die zich dagelijks bezighouden met het vinden van een trouwkostuum wel! Dus laat je adviseren door de vakman. Hij is op de hoogte van de laatste trends in trouwpakken en ziet als snel welk kostuum bij jou kan passen.

Trouwpak-personaliseren

Trends en modellen

Er zijn veel nieuwe basismodellen trouwpakken en trouwkostuums. Vaak in combinatie met nieuwe kleuren en nieuwe designs. Zo is op dit moment een tweedelig trouwpak van linnen wel heel erg populair bij de bruidegom. Dit is te combineren met een mooie ruit in opvallende kleuren als groen, blauw, oker en bordeaux. Ook de lichte kleuren zijn voor het linnen trouwpak weer helemaal hip.

Ter inspiratie

Het ultieme trouwpak vind je het best in een ultieme omgeving. Wij geven je een tip: Een ManCave, volledig ingericht voor bruidegoms en ook nog eens met uitzicht over een jachthaven en het Veluwemeer. Wat wil je nog meer?? Het is geen winkel, dus geen wachtrij. Maar maak wel tijdig een afspraak om deze “Trouwpak Experience” te beleven, want er is wél een wachtrij met het reserveren van je afspraak. Dus; door de enorme populariteit van deze ManCave, is het verstandig om hier je afspraak al ongeveer 6-12 maanden voor je bruiloft te reserveren! Waar dit is? Bij SUITS AT SEA in Biddinghuizen. Op deze unieke locatie werkt de Style Artist met uitsluitend exclusieve, bijzondere en onconventionele trouwpakken zoals een trouwpak van linnen, vintage trouwpakken, groene trouwkostuums, etc. En speciaal op maat voor jou gemaakt én gedesigned!

Trouwpak-uitkiezen

Jouw trouwkostuum vinden

Resumé: Zorg dus voor een trouwkostuum dat jou niet laat verbleken naast de jurk of pak van jouw aanstaande. Zoek jouw trouwkostuum in een omgeving waar jij je prettig voelt. (de ManCave van Suits at Sea!). Vind jouw trouwkostuum met de specialisten die jouw wensen aanvoelen en op de hoogte zijn van de nieuwste en laatste trends, zoals de (vintage) linnen trouwpakken en kleuren als groen en bijzondere blauwtinten, met of zonder ruit. En je kunt ook nog kijken naar de etiquetteregels van het trouwpak. Ook best wel leuk om rekening mee te houden.

Wat kan er nu nog misgaan? Niets toch? Veel plezier!

Leuke adresjes

Vince! Herenmode

Vince! Herenmode

originele en kwalitatieve trouwpakken

Ook interessant

Etiquette van het trouwpak

Etiquette van het trouwpak

Masterhand trouwpakken

Masterhand trouwpakken

Veel gestelde vragen over Verschillende soorten trouwpakken

Linnen trouwpakken zijn ook in de wintercollecties te vinden. Uiteraard zijn de kleuren, ruiten en designs anders dan hoe je deze in de zomercollectie vindt.
De richtlijn voor de aanschaf van het trouwpak is circa 3 maanden. Het moet in het moment zijn dat de juiste collecties of stoffen voor jullie seizoen voorradig zijn. En dat de bruid de jurk reeds heeft aangeschaft zodat je een monster-stofje mee kunt nemen voor de match met de bruidskleding.
Vintage trouwpakken zijn iets meer "losvallend" en een tikje oversized. Ook de accessoires bij een vintage pak zijn opvallend, bijvoorbeeld een klassieke pet, stoere bretels, bijpassende retro trouwschoenen... Laat je inspireren bij een specialist in trouwpakken waar jij je goed bij voelt.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media