Masterhand trouwpakken

Masterhand trouwpak

Het merk Masterhand is sinds jaar en dag een bekende naam in de trouwpakkenbranche. De constante kwaliteit en pasvorm van iedere Masterhand collectie heeft ervoor gezorgd dat dit merk in heel Europa veelvuldig door de bruidegom als trouwkostuum wordt gedragen. Achter het merk Masterhand staat een bedrijf dat een leidende rol speelt in de internationale bruidsmarkt. Masterhand is niet alleen specialist in trouwpakken en trouwkostuums, maar ook verder in alle facetten. Van avondkleding, gelegenheidskleding en trouwkleding.

Eigentijdse pakken voor de bruidegom

Masterhand heeft een mooie gebalanseerde collectie pakken. De collectie kent vele prachtige pakken voor de eigentijdse bruidegom. De masterhand trouwpakken voor de bruiloft zijn exclusief en van premium kwaliteit. De meeste pakken zijn ook als maatwerk verkrijgbaar. Wil jij een pak van Masterhand passen voor jouw bruiloft? Maak dan een afspraak bij ROKA

De specialist op het gebied van gelegenheidskleding

Masterhand is een specialist op het gebied van gelegenheidskleding. Naast de smokings en jacquets hebben zij op elkaar afgestemde accessoires voor bij het trouwpak. Denk aan gilets, overhemden, dassen en plastrons. 

Trouwpak van Masterhand

De collecties

De collectie van Masterhand is opgedeeld in 3 stijlen: Bestsellers, Celebration en Klassiekers.

  • De Bestsellers collectie biedt herenmode uit elk seizoen.
  • De Celebration trouwkleding en galakleding biedt per seizoen een bruidscollectie zoals trouwkostuums en smokings.
  • De Klassiekers collectie biedt de zgn. evergreens ui de herenmode ofwel menswear.

Service en garantie

De Masterhand herenkleding dealers bieden namens de firma een uitstekende service en garantie. Deze dealers worden dan ook streng geselecteerd voordat zij het predicaat Masterhanddealer mogen uitdragen.

Masterhand voor de bruidegom

Wie er op zijn trouwdag goed gekleed en stijlvol uit wil zien, neemt Masterhand als extra partner op deze bijzondere dag. Masterhand is verkrijgbaar in luxe en semi-luxe herenmodewinkels en bruidskledingwinkels selectief verdeeld over geheel Nederland.

Leuke adresjes

Harvie

Harvie

een trouwpak gemaakt voor u alleen
Vince! Herenmode

Vince! Herenmode

originele en kwalitatieve trouwpakken

Ook interessant

Etiquette van het trouwpak

Etiquette van het trouwpak

Verschillende soorten trouwpakken

Verschillende soorten trouwpakken

Veel gestelde vragen over Masterhand trouwpakken

Een smoking heeft geen gilet en mag volgens de etiquetteregels alleen 's avonds gedragen worden. Een strik en glimmende zwarte schoenen mogen niet ontbreken. In tegenstelling tot de smoking moet een jacquet juist overdag gedragen worden. Kenmerkend bij een jacquet is het lange achterpand én het gilet wordt bij een jacquet juist wel gedragen.
Het grootste aantal trouwpakken dat wordt gekocht ligt tussen de € 700,00 en € 1100,00. Een trouwpak is uiteraard ook goedkoper en duurder verkrijgbaar, maar de prijs blijft toch afhankelijk van jouw budget en hoe belangrijk jij de trouwkleding vindt t.o.v. jullie gehele budget.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media