All-in trouwen in het hart van Friesland

Van classic tot een weekend bruiloft, met alles erop en eraan, op De Wartenster is het allemaal mogelijk! Hoewel de bereikbaarheid over weg en water fantastisch is, voel je je echt even los van de rest van de wereld. Jullie bijzondere moment op jullie eigen plek in het hart van landelijk Friesland. 

All-in-trouwen-Wartenster

Geef elkaar het ja-woord op een sfeervolle boerderij

Het idyllische dorpje Warten ligt op een klein uurtje vanaf Amsterdam en 5 minuten vanaf Leeuwarden. De Wartenster is een historische boerderij net buiten dit dorpje en wordt al meer dan 100 jaar gerund door de familie Nauta. De sfeervolle boerderij staat garant voor een onvergetelijke bruiloft. Deze unieke trouwlocatie in Friesland beschikt over een enorme tuin en combineert binnen en buiten. Vele bruidsparen zijn jullie al voor geweest en hebben elkaar het ja-woord gegeven onder de "hooikap", welke een officiële trouwlocatie is van de gemeente Leeuwarden. Na de huwelijksvoltrekking kunnen jullie de bruidstaart aansnijden en proosten met een heerlijk glas prosecco. De taart wordt ambachtelijk gemaakt door Frederika's Taarten. Alle smaken en stijlen zijn mogelijk, allemaal even lekker! 

Onze kracht zit in onze betrokkenheid en betrokkenheid van ons team. Samen met hen staan we voor persoonlijke aanpak, kwaliteit en de beste service!

Trouwen onder de hooikap

Bruidstaarten voor de bruiloft

Diner onder de hooikap

Bruidsbloemen en trouwvervoer

De styling, aankleding en het bloemwerk is in handen van Reina Visser. Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit tot in detail en in iedere stijl! Het bruidswerk, een autobloemstuk en de aankleding van de locatie wordt zo afgestemd dat de bloemen en locatie één geheel worden. Jullie worden gebracht en gehaald met het mooiste trouwvervoer van Nederland. Een elengate Jaguar MK7 uit 1954 met luxueuze rood leren bekleding van Jag Tax trouwauto's. Wil je zelf rijden? Dat kan! In een klassieke mini cabrio. Het dakje open... dat is pas genieten!

Jaguar MK7 huren

Bloemen-voor-de-bruiloft

Mini cabrio huren

Jullie mooiste momenten worden vastgelegd

Een bijzonder ervaring is samen met familie en vrienden op "de hald fest" varen door de wateren van Friesland. Een praam uit 1923, een ware beleving door Nationaal park De Alde Feanen of afmeren bij een van de kerkjes langs het water, voor een kerkelijk huwelijk. Best wel spannend als je voor de eerste keer gaat varen met een motorboot of praam.En als jullie thuis een hond hebben... de hond mag mee aan boord! Onze fotograaf Lex Ensing zorgt ervoor dat net dat ene bijzondere moment wordt gevangen in beeld. Hij gaat de hele dag met jullie mee. 

Trouwceremonie in Friesland

Varen-met-de-praam

Bruiloft vieren op een boerderij

Diner en live cooking

Tijdens het huwelijksdiner is er live cooking boven het houtvuur en in de avond een uitbundig feest met live-muziek of DJ, onbeperkt hapjes en drankjes, wat bij mooi weer ook zeker buiten kan! Na middernacht gaat de houtgestoote stenen pizzaoven aan en kan iedereen genieten van een midnight snack. Fakkels aan of misschien een kampvuur. Het is aan jullie.

Gezelligheid bij het kampvuur

Avondfeest en diner in Friesland

Avondfeest bij De Wartenster

All-in concept voor een compleet huwelijk

Wij zorgen ervoor dat jullie huwelijk de mooiste dag van jullie leven wordt. Daar doen wij als team graag een stapje meer voor. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen op deze dag, maar ontzorgen jullie ook op de weg er naar toe! Door onze jarenlange ervaring met elkaar kunnen we de middels ons All-in concept een compleet huwelijk bieden zonder zorgen, maar met een scherpe prijs. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen ideeën. Uiteindelijk is het jullie dag waar wij met z'n allen zorg voor gaan dragen. 

Een bruiloft op De Wartenster is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen en de hond mag natuurlijk ook mee!

Leuke adresjes

Jakob Laning - Trouwambtenaar

Jakob Laning - Trouwambtenaar

romantisch met een gepaste dosis humor
Jag Tax Trouwauto's

Jag Tax Trouwauto's

stijlvol trouwvervoer inclusief chauffeur
Lex Ensing Photography

Lex Ensing Photography

onzichtbare fotograaf op jullie dag
Trouwen in het Hart van Friesland

Trouwen in het Hart van Friesland

prachtige landelijke feestlocatie
Grand Café It Reade Hynder

Grand Café It Reade Hynder

trouwen op maat!

Ook interessant

Trouwen in de openlucht

Trouwen in de openlucht

Sleur en trends in trouwlocaties

Sleur en trends in trouwlocaties

Veel gestelde vragen over All-in trouwen in het hart van Friesland

Jazeker kan dat. De Wartenster in Warten heeft ook een bruiloftszaal. Als binnen enkele dagen vóór de trouwdatum of datum van het feest de weersvoorspellingen slecht zijn, dan is het verstandig om hierover alvast contact met de Wartenster op te nemen.
Het all-in concept is om het bruidspaar te ontlasten. Maar het is jullie bruiloft, en daar gaat men bij deze feestlocatie in Warten heel goed mee om. Je kunt jullie verdere vragen hier online aan de locatie stellen.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media