De nieuwste trends in bruidsfotografie

De nieuwste trends in bruidsfotografie

Trouwfoto’s zijn tijdloos, maar toch zijn er ieder jaar weer nieuwe trends op het gebied van bruidsfotografie. De meeste bruidsparen vinden het belangrijk dat alle mooie momenten worden vastgelegd. Van het aanzoek tot het avondfeest en alles wat daartussen zit. Meestal wordt er een professionele fotograaf ingeschakeld voor de bruiloft. Zij hebben verstand van camera’s, het licht e.d. en kunnen daarom ook de mooiste foto’s maken. Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan. Voor het avondfeest zijn er tegenwoordig andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een photobooth waar iedereen de tofste foto’s mee kan maken. Zo hebben je gasten meteen een blijvende herinnering aan jullie grote dag. 

Fotografietrends en tips

Van leuke kiekjes van het aanzoek tot het huren van een photobooth of wat dacht je van een iPad-fotoalbum. Tegenwoordig is bruidsfotografie zoveel meer dan alleen een fotoreportage op de dag zelf. Laat je inspireren door de nieuwste trends in bruidsfotografie. Ook hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. 

Fotoreportage bruiloft

Het huwelijksaanzoek vastleggen

Het huwelijksaanzoek is het allereerste bijzondere moment in de aanloop naar jullie bruiloft. Dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben met trouwfoto's in jullie eigen stijl , maar niemand kan dit beter dan een professionele fotograaf. Het kost je misschien wat extra geld, maar je krijgt er de mooiste foto’s voor terug. Je verrast je geliefde hierbij niet alleen met een ring, maar ook met een fotograaf! Dubbel surprise! De foto’s van he aanzoek kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de save the date kaart. Ben je veel met Social Media bezig en wil je je volgers laten weten wat er zich afspeelt in jouw leven? Dan maak je met een aantal professionele foto’s zeker indruk! Alles voor de likes! ;)

Niet een, maar twee fotografen!

Op de dag zelf wil je natuurlijk alle mooie momenten vastgelegd hebben. De bruidsfotograaf mag eigenlijk geen moment missen. De meeste fotografen komen alleen, maar met twee fotografen heb je zeker de garantie dat elk speciaal moment van jullie bruiloft wordt vereeuwigd. Of dat net die ene foto van de “kus” mooier is dan de andere. In de ochtend worden de eerste foto’s al geschoten wanneer jullie je afzonderlijk van elkaar klaarmaken voor de big day

Bruidsfotograaf

Regen op je trouwdag, wat nu?

Hebben jullie naar de weersvoorspellingen gekeken en belooft dit niet veel goeds? Geen nood! Er zijn tal van leuke en originele binnenlocaties waar jullie foto’s kunnen maken. Vaak beschikt de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt ook over diverse mooie ruimtes voor een fotoshoot. En anders misschien bij het restaurantje waar jullie allereerste etentje plaatsvond of misschien een openbare kerk waar jullie terecht kunnen. In Bolsward heb je bijvoorbeeld de Broerekerk. Een prachtige locatie waar je overdekt de mooiste foto’s kunt laten maken. Het is dan wel binnen, maar door het glazen dak heb je toch het gevoel alsof je buiten bent. 

Photobooths

Tegenwoordig is een photobooth onmisbaar op een bruiloft. Met een photobooth leg je namelijk de mooiste dag van je leven op een hilarische manier vast. Een photobooth zorgt voor beleving en je gasten kunnen de fotostrip als blijvende herinnering mee naar huis nemen. Photobooths zijn in allerlei varianten te huur. Kies er dus eentje die bij de stijl van jullie bruiloft past. Wil je weten wat de voordelen van een photobooth zijn? Neem dan contact op met een van de aanbieders. Laat je overtuigen!

Photobooth van Boothdeluxe
Foto: Boothdeluxe

Jullie eigen coutureboek

Zoveel prachtige beelden van jullie bruiloft wil je natuurlijk op een mooie manier presenteren. Ga voor trendy en chic met jullie eigen coutureboek. Dit is geen standaard fotoalbum, maar meer een koffietafelboek zoals je die ook van kunstenaars en architectuur ziet. 

iPad-fotoalbums

Yes, we moeten met de tijd mee gaan. Het iPad-fotoalbum is heel handig en modern. Deze neem je gemakkelijk mee naar iedereen die de trouwfoto’s van jullie bruiloft wilt zien. Op het tablet staat een speciaal voor de iPad gemaakt digitaal trouwalbum. De meeste fotografen leveren de trouwfoto’s digitaal en in een fotoalbum aan. Het is maar net waar je zelf voor kiest. 

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een professionele fotograaf in Friesland? Neem dan even een kijkje tussen de fotografen op deze website. Wij wensen jullie alvast heel veel succes met alle voorbereidingen en probeer er zoveel mogelijk van te genieten! Je trouwt tenslotte maar één keer. 

Leuke adresjes

Fotografie Jorinde

Fotografie Jorinde

fotograaf in Steenwijk & omstreken
Foto Nantko

Foto Nantko

eigentijds, spontaan en vooruitstrevend
Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

een unieke sfeerbeleving op jouw mooiste dag
Gupje

Gupje

elke trouwkaart wordt gratis op maat gemaakt
Tsjerke

Tsjerke

een prachtig wit kerkje als trouwlocatie
Absolut Fotografie

Absolut Fotografie

puur fotograferen, zonder te regisseren
Lex Ensing Photography

Lex Ensing Photography

onzichtbare fotograaf op jullie dag
FotoSnap

FotoSnap

een photobooth is de sfeermaker voor jong en oud
YesBooth

YesBooth

Photobooth voor jullie bruiloft
Studio 13 Fotografie

Studio 13 Fotografie

making memories
Pizza met Pazzi

Pizza met Pazzi

unieke catering voor de bruiloft

Ook interessant

Trends in trouwringen

Trends in trouwringen

Fotograaf met gevoel

Fotograaf met gevoel

Trouwen in de openlucht

Trouwen in de openlucht

Sleur en trends in trouwlocaties

Sleur en trends in trouwlocaties

Regenachtige trouwdag

Regenachtige trouwdag

Veel gestelde vragen over De nieuwste trends in bruidsfotografie

Gespecialiseerd en kwaliteit zijn hierbij hetzelfde. Een bruidsfotograaf met een goede reputatie is zeker geschikt om het huwelijksaanzoek te fotograferen. Jouw budget is uiteraard ook belangrijk.
Nee, dat kan zeker niet. Een photobooth is een prachtige toevoeging op de bruiloft. Gezellig, vaak zelfs hilarisch. Een echte sfeermaker dus! Een vakbekwame bruidsfotograaf legt alle bijzondere momenten van jullie feest vast. Vaak ziet het bruidspaar pas hoe bijzonder het huwelijksfeest écht was, als de fotograaf het trouwalbum brengt.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media