Een trouwfeest zonder photobooth?

De photobooth mag op geen enkel bruiloftsfeest meer ontbreken. Althans... dat is onze mening. In de huidige tijd waarin alles hypermodern, digitaal en online moet zijn, is uitgerekend het ouderwetse fotohokje, zoals die vroeger op de treinstations en in winkecentra stonden, razend populair en een onbetwiste must-have op ieder huwelijksfeest.

fotosnap_fotobooth_accessoiresFoto: Fotosnap

De geschiedenis van het fotohokje

De photobooth is eigenlijk de wederopstanding van het fotohokje waar men vroeger in stapte om (zwart-witte) pasfoto's te maken. Allereerst moest je zorgen dat het dikke donkere gordijn goed dicht was, want anders had je vals licht en kwam je maar flets op de foto te staan. Daarna gooide je een dubbeltje, kwartje of soms maar liefst een gulden in de gleuf en even later kwam er een flits vanuit het apparaat waar je 3 dagen later nog last van had. Maar dan had je wel 4 pasfoto's voor een kwartje!

Fotobelevenis_ouderwets_fotohokjeFoto: Fotobelevenis

De wederopstanding

De fotografen hebben zich in de jaren daarna goed ontwikkeld waardoor het fotohokje (op z'n Engels Photobooth) is uitgestorven. Maar jaren later was daar ineens de opkomst van de photobooth op bruiloften en andere feesten, vaak helemaal in de stijl van vroeger. En ook de huidige party-photobooth is qua stijlen alle kanten opgevlogen.

fotodoos_photobooth
Foto: Fotodoos

De verschillende photobooth'

Als jullie straks gaan trouwen dan heb je keuze uit diverse soorten fotohokjes. Niet alleen meer hokjes trouwens, want de photobooth' wordt nog in de klassieke stijl als fotohokje voor de bruiloft geleverd maar ook in veel andere gedaanten. Bijvoorbeeld als een fotospiegel, opblaasbare photobooth, een ouderwetse camera op 3-poot statief, een moderne foto- of videozuil, virtual reality photobooth en zelfs camera's in een klassieke auto verwerkt die gewoon komt voorrijden op jullie trouwdag. 

boothdeluxe_fotospiegelFoto: BoothDeLuxe

Stijlen en accessoires

Alle fotohokjes, fotozuilen en -palen etc. zijn zoals hierboven genoemd in diverse stijlen te huur voor jullie bruiloft. Vooral de komische uitvoeringen worden veel gehuurd. Maar doordat de trouwfeesten ook vaak in thema's en stijlen worden georganiseerd, kun je daar bijpassende stijlen photobooth' huren. Dus zelfs voor een themabruiloft is ongetwijfeld een bijpassend fotohokje of zuil e.d. te huur. Humoristisch, futuristisch, modern, vintage, boho, etc.. Ook de accessoires voor bij de photobooth zoals brillen, snorren, grote lippen e.d. op een stokje, mutsen, hoeden, pruiken, etc. worden geleverd in de stijl van jullie trouwdag. 

fotoboothshuren.nl_fotohokjeFoto: Photobooths-huren.nl

Het aanbod en de tarieven

De tarieven van een photobooth variëren van circa € 275,- tot 950,-. Dit varieert van basic tot exclusieve modellen. Kijk via deze link naar ons aanbod. diversiteit én welke photobooth het beste past op jullie trouwdag en bij jullie budget!

Leuke adresjes

Lex Ensing Photography

Lex Ensing Photography

onzichtbare fotograaf op jullie dag
FotoSnap

FotoSnap

een photobooth is de sfeermaker voor jong en oud
Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

maak de gekste foto's met een photobooth
Fotodoos

Fotodoos

een photobooth op je bruiloft maakt het plaatje compleet!
KENO Weddings

KENO Weddings

Bruidsfotografie - Videograaf - Photobooth
Boothville

Boothville

Photobooth voor jullie bruiloft
Photobooths-huren.nl

Photobooths-huren.nl

kies uit 200+ fotohokjes vanaf 175,-
BoothDeluxe

BoothDeluxe

onbeperkt lachen met een unieke photobooth
Photoboothhuren24

Photoboothhuren24

De voordeligste photobooth van Nederland

Ook interessant

Trouwen op een huwelijksboot

Trouwen op een huwelijksboot

3 mogelijkheden om jullie trouwambtenaar te kiezen

3 mogelijkheden om jullie trouwambtenaar te kiezen

Een chique bruiloft

Een chique bruiloft

Trouwen! Hoe het allemaal begon

Trouwen! Hoe het allemaal begon

Sleur en trends in trouwlocaties

Sleur en trends in trouwlocaties

Fotograaf met gevoel

Fotograaf met gevoel

3 tips voor een stralende tint op jouw trouwdag

3 tips voor een stralende tint op jouw trouwdag

4 tips bij het voorbereiden van de perfecte bruiloft

4 tips bij het voorbereiden van de perfecte bruiloft

Bruiloft dresscodes - dit moet je er over weten

Bruiloft dresscodes - dit moet je er over weten

All-in trouwen in het hart van Friesland

All-in trouwen in het hart van Friesland

Bezoek een bruidswinkel bij je in de buurt

Bezoek een bruidswinkel bij je in de buurt

Veel gestelde vragen over Een trouwfeest zonder photobooth?

Een photobooth is een extra aanvulling voor ieder feest, met een hoog entertainmentgehalte. De foto's worden terplekke in de photobooth, vaak in het formaat van pasfoto's, ontwikkeld. De photobooth is dus zeker geen vervanging voor een fotograaf op jouw feest. Het is hilarische entertainment!
Vroeger, in de tijd van de zwart-wit foto's op een fotorolletje, stonden in alle stations, winkelcentra e.d. fotohokjes waarin je pasfoto's kon laten maken. De eerste photobooth' waren moderne en digitale fotoholjes in de stijl van vroeger. Daarna zijn er heel veel andere soorten en uitvoeringen van de photobooth gemaakt.
De kosten van een photobooth variëren nogal omdat er veel verschillende photobooth' zijn en hoelang je die wilt huren. Een photobooth voor 1 dag huren huren kost voor een fotopaal vanaf circa € 275,- tot luxe uitvoeringen van de photobooth van € 950,- Het verschilt enorm. Ook i.v.m. het aantal foto's, bezorgen of afhalen, etc.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media