3 tips voor een stralende tint op jouw trouwdag

stralende tint op je trouwdag

Heerlijk die voorpret voor jouw grote dag. Om optimaal van deze mooie dag te genieten, is het fijn als je met een gerust hart in het middelpunt kan staan. Dit betekent dat je tevreden bent over je bruidskapsel, de trouwjurk en ook je bruidsmake-up. Heel belangrijk! Veel aanstaande bruiden boeken een proefkapsel met make-up sessie om zo de beste keuze te kunnen maken. Wist je dat een goede verzorging van de huid vaak vergeten wordt? En dat is super jammer! Want goede skincare producten zorgen ervoor dat je die perfecte 'glow' krijgt. Die iedereen als een magneet naar jou toe trekt. Hierbij 3 tips voor een stralende tint op jouw trouwdag.

Het start met een goede verzorging

Reinig jij je huid goed aan het einde van de dag? Denk aan het verwijderen van make-up, je gezicht met water wassen en het opbrengen van een nachtcrème die de huid laat herstellen. Mocht dit nog niet in je avondritueel zijn opgenomen, dan is het goed om er meteen mee te beginnen. Een verzorgde huid zorgt ervoor dat je huid straalt. Daarbij geeft het puistjes en andere uitslag ook een stuk minder kans om door te breken. 

Ga zeker regelmatig langs de schoonheidsspecialiste en laat je huid verzorgen. Van reinigen tot een peeling. Met professionele producten en dito behandeling, breng jij zo je huid in topconditie.

Nachtcreme aanbrengen

Zorg voor voldoende slaap en eet gezond

Naast het goed verzorgen van de huid, is het ook helpend om naar je leefomstandigheden te kijken. Roken en drinken geven een negatief effect op de huid. Ook te weinig water drinken kan ervoor zorgen dat de vochtbalans in je huid te laag is. Drink daarom voldoende water, zo'n beetje 1,5 tot 2 liter per dag.

Verder lekker bewegen in de buitenlucht en gezond eten. Zo wordt de afbraak van oude huid- en vetcellen gestimuleerd. Allemaal maatregelen die weer bijdragen aan die mooie (gezichts)huid!

Geef je huid een boost met de juiste skincare producten

Hiernaast is er nog een gouden wapen. Clinique bij Douglas kopen! Al jarenlang heeft dit merk een gouden reputatie op het gebied van huidverzorging. Want wat voor huidtype je ook hebt: Clinique heeft het perfecte product hiervoor. Van een droge huid die een lekkere vocht inbrengende gezichtscrème nodig heeft tot een serum die je huid perfect reinigt. Ook voor een gemend huidtype is het assortiment ruim vertegenwoordigd. 

Skincare producten

Het fijne van deze producten is dat ze ook voor de gevoelige huid zeer geschikt zijn. In de skincare producten van Clinique worden geen parfum of andere toegevoegde stoffen gebruikt. Het doel is om jouw te laten stralen. Het aanbrengen van de skincare producten is eenvoudig. Dit alles om jou te laten stralen. Op jouw grote dag!

Welke skincare producten gebruik jij nu al?

Leuke adresjes

ProLooks

ProLooks

de beautysalon voor je make-up, haar en nagels

Ook interessant

All-in trouwen in het hart van Friesland

All-in trouwen in het hart van Friesland

De perfecte bruiloft

De perfecte bruiloft

Veel gestelde vragen over 3 tips voor een stralende tint op jouw trouwdag

Speciale make-up voor de trouwdag is er niet. Maar voor de make-up voor dergelijke dagen als de trouwdag zijn er wel make-up producten die echt lang hun werk doen. Maar als je gaat trouwen dan het is wel goed om tussendoor toch even de bruidsmake-up e.d. even bij te werken.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media