Waarom een trouwpak op maat nemen?

De trouwkleding is een belangrijk onderdeel voor de trouwdag. Ongetwijfeld zullen veel bruiloftsgasten goed gekleed op jullie huwelijksfeest verschijnen. Alleen daarom is het al belangrijk dat het trouwpak van de bruidegom daar bovenuit steekt. Dat kan met een opvallende outfit, een pak dat binnen een thema past of juist een trouwpak dat bijzonder goed bij de stijl van de bruidegom (of bruidegommen) past én dan ook nog eens op maat gemaakt is. Omdat ieder bruidspaar dat belangrijk vindt, is een trouwpak op maat een absolute must!

waarom_trouwpak_op_maat

Stijlen, stoffen, designs en kleuren

Mocht jij je afvragen waarom je een trouwpak op maat zou nemen, dan geven we je hier een aantal voorbeelden. Een groot voordeel van een trouwpak op maat is dat je een enorme keuze hebt in stijlen, stoffen, designs en kleuren. En als jullie voor een themabruiloft kiezen dan kun je het trouwkostuum laten maken in de stijl van het thema. Bijvoorbeeld een zomers beachkostuum. Of juist casual, maar dan wel in een stijl waarbij je niet opgaat in de massa van jouw mannelijke gasten. En ook de kleuren zijn bij maatkleding bijna oneindig.

Accessoires bij het trouwpak

Naast het trouwpak dat op jouw lijf geschreven is en volledig past bij de stijl van jullie trouwdag, kun je ook nog een stapje verderd gaan. Want het geheel van de kleding van de bruidegom maak je echt af met bijpassende accessoires. Deze kun je ook in de stijl van de kleding én van het huwelijksfeest aanschaffen of laten maken. Denk hierbij aan een stropdas of een opvallende strik, trouwschoenen, sokken, bretels en zeker ook het overhemd. Als je kijkt op Rietbergh.com, dan zul je al snel enthousiast worden over de vele mogelijkheden voor jouw persoonlijke trouw-outfit!

Het trouwpak op de trouwreportage

Naast alle bekijks op de trouwdag zul je de trouwkleding ook nog vaak terug zien op alle trouwfoto's en de trouwfilm. Als je  het trouwalbum en de film aan familie en vrienden laat zien dan zul je dit ongetwijfeld vol trots doen als je jezelf stralend en goed gekleed terug ziet.

Al met al reden genoeg dus om een trouwpak op maat te nemen!

Ook interessant

Etiquette van het trouwpak

Etiquette van het trouwpak

Verschillende soorten trouwpakken

Verschillende soorten trouwpakken

Veel gestelde vragen over Waarom een trouwpak op maat nemen?

Als jouw trouwpak speciaal voor jou op maat wordt gemaakt dan kun je zelf alles kiezen! Dus de stijl, kleuren, soorten stoffen, designs, etc.. Alles volgens jouw voorkeuren. En de pasvorm is echt op maat voor jouw lichaam. Plus als je de reacties van jullie gasten hoort en later de trouwfoto's terugziet, dan weet je dat een maatpak als trouwpak op jouw lijf geschreven is.Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media